facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τρίτη 27 Αυγούστου 2019

Κάρφωσε στιλό σε αστυνομικό, που πήγε να τον ελέγξει για πολεοδομικές παραβάσεις

Αστυνομικός στη Γλυφάδα πήγε να ελέγξει πολεοδομικές παραβάσεις και βρέθηκε στο νοσοκομείο μετά από επίθεση που δέχτηκε από εξαγριωμένο καταγγέλλοντα, ο οποίος του κάρφωσε το στιλό στην παλάμη.

Μια απίστευτη υπόθεση διαδραματίστηκε λίγο μετά τις 4 το μεσημέρι της Τρίτης στην καρδιά της Γλυφάδας. Δύο αστυνομικοί του τοπικού τμήματος πήραν σήμα να μεταβούν στην οδό Ερμού προκειμένου να διαπιστώσουν πολεοδομικές παραβάσεις σε πολυτελή κατοικία.

Οι ένστολοι μετέβησαν στο σημείο όπου βρισκόταν ο καταγγέλλων για να τους υποδείξει και ο ένας από αυτούς ξεκίνησε να καταγράφει όλα όσα του υπεδείκνυε προκειμένου να ολοκληρωθεί η διαδικασία.

Ξαφνικά, ο άνδρας άρχισε να γίνεται νευρικός, να υψώνει τον τόνο της φωνής του και να πλησιάζει τον αστυνομικό. Όταν ο νεαρός του ζήτησε να κρατήσει απόσταση, τότε εκείνος έβγαλε από την τσέπη του ένα στιλό και το κάρφωσε στην παλάμη του νεαρού ενστόλου.

Ο αστυνομικός τραυματισμένος μετεφέρθη στο 401 στρατιωτικό νοσοκομείο ενώ ο δράστης λίγη ώρα αργότερα συνελήφθη και οδηγήθηκε στο Α.Τ Γλυφάδας. “Ο εντολέας μου υπέστη επίθεση τη στιγμή που εκτελούσε τα καθήκοντα του. Η υπόθεση θα πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης και θα πράξουμε τα δέοντα τόσο σε ποινικό όσο και αστικό επίπεδο για την άδικη αυτή επίθεση ” τονίζει στο protothema.gr o δικηγόρος του τραυματία αστυνομικού κ. Δημήτριος Αβαρκιώτης.

protothema

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news