facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Πέμπτη 15 Αυγούστου 2019

Πυρκαγιά στην Εύβοια: Τρεις ύποπτοι στο στόχαστρο των Αρχών – Ερευνούν τα άλλοθί τους

Στο στόχαστρο των Αρχών που ερευνούν τα αίτια της μεγάλης πυρκαγιάς της Εύβοιας φαίνεται πως έχουν μπει τρεις ύποπτοι, μεταξύ των οποίων και ο εμπρηστής της πυρκαγιάς του Αυγούστου του 2018, στο ίδιο σημείο.

Τα κλιμάκια της διεύθυνσης αντιμετώπισης εγκλημάτων εμπρησμού έχουν πάρει τουλάχιστον 25 καταθέσεις από κατοίκους της περιοχής και άλλους μάρτυρες και έχουν σχηματίσει το προφίλ τουλάχιστον 3 βασικών υπόπτων. Οι ύποπτοι είναι κάτοικοι της περιοχής και έχουν ήδη εξεταστεί από τις αρχές.

Και οι τρεις έχουν προτάξει άλλοθι, τα οποία και εξετάζονται από τις Αρχές οι οποίες συνεχίζουν την έρευνα. Σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζουν, απουσίαζαν τόσο από την περιοχή όσο και από τις οικείες τους κατά τον χρόνο εκδήλωσης της πυρκαγιάς.

Οι άνδρες της Πυροσβεστικής φαίνεται να έχουν καταλήξει πως η μεγάλη πυρκαγιά που ξεκίνησε τα ξημερώματα της Τρίτης, ήταν αποτέλεσμα εμπρησμού από πρόθεση. Η φωτιά ξεκίνησε από 3 διαφορετικά σημεία, με απόσταση μερικών εκατοντάδων μέτρων, ενώ πληροφορίες ήθελαν να έχει παρατηρηθεί όχημα που κινούταν ύποπτα στην περιοχή τις προηγούμενες ώρες.

Μάλιστα, όπως ανέφερε ο δήμαρχος της περιοχής, την περασμένη Παρασκευή είχε εκδηλωθεί άλλη μια πυρκαγιά στην περιοχή, η οποία και αυτή ξεκίνησε στις 3 τα ξημερώματα.

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news