facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τρίτη 20 Αυγούστου 2019

Το ΚΕΕΛΠΝΟ πληρώνει δικηγόρο για να υπερασπιστεί τον Πολάκη

Το διορισμένο από τον Παύλο Πολάκη ΔΣ ΤΟΥ ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ, το οποίο παραμένει στον Οργανισμό, αποφάσισε να πληρώσει (με χρήματα από το κρατικό προυπολογισμό) τα δικαστικά έξοδα του πρώην αναπληρωτή Υγείας και των μετακλητών υπαλλήλων του πολιτικού του γραφείου για κακουργηματική υπόθεση που εκκρεμεί σε βάρος τους στην ελληνική δικαιοσύνη. Την σκανδαλώδη απόφαση την έλαβε το ΔΣ του ΚΕΕΛΠΝΟ (νυν ΕΟΔΥ) 10 ημέρες μετά τις εθνικές εκλογές του Ιουλίου!

Όλοι θυμόμαστε την πολύκροτη υπόθεση της μηνυτήριας αναφοράς που είχαν καταθέσει το 2016 ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ. Άδωνις Γεωργιάδης και ο τομεάρχης Δικαιοσύνης Κώστας Τζαβάρας κατά του Αναπληρωτή Υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη σχετικά με το διαγωνισμό του ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ για πρόσληψη 500 ατόμων- 100 ιατρών και 400 νοσηλευτών, όπως αυτές προβλέπονταν στην υπ’ αριθ. πρωτ. 253/9-2-2016 προκήρυξη του ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ.

Η μήνυση αφορούσε “την υπεξαγωγή, με εντολή Πολάκη, του συνόλου των πρωτότυπων αιτήσεων και δικαιολογητικών των υποψηφίων ιατρών και νοσηλευτών (περίπου 2.800 πρωτότυπες αιτήσεις υποψηφίων!), από το ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ. στο γραφείο του Παύλου Πολάκη, αλλά και την αποστολή κατόπιν παράνομης επεξεργασίας τους από τον ίδιο τον Παύλο Πολάκη και τους μετακλητούς και επιστημονικούς συμβούλους του πολιτικού του γραφείου έτοιμων αποτελεσμάτων επιτυχόντων στο ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ”.

Να σημειωθεί ότι η κακουργηματική ποινική δικογραφία Ω 2016/105 που σχηματίστηκε δυνάμει της μηνυτήριας αναφοράς του Άδωνι Γεωργιάδη και Κώστα Τζαβάρα εις βάρος του Παύλου Πολάκη και των μετακλητών υπαλλήλων του, έχει από καιρού διαβιβαστεί και στην Βουλή, ως προς το σκέλος που αφορά τον Παύλο Πολάκη σε επίπεδο ηθικής αυτουργίας και δεν έγινε τότε άρση της Βουλευτικής του ασυλίας, ενώ εδώ και 2 χρόνια έχει ήδη ασκηθεί από την Εισαγγελία Διαφθοράς ποινική δίωξη κακουργηματικού βαθμού στο πλαίσιο της ίδιας δικογραφίας στους μετακλητούς υπαλλήλους και ειδικούς συμβούλους του Πολιτικού του Γραφείου για τις ανωτέρω πράξεις.

Σήμερα αποκαλύπτουμε ότι:

Α) Ενώ περατώνεται και η Τακτική Ανάκριση από ανακριτή του ν. 4022/ 2011 κατόπιν της προαναφερθείσας άσκησης από την Εισαγγελία Διαφθοράς κακουργηματικών ποινικών διώξεων, στις 18 Ιουλίου 2019, -δηλαδή μετά τις εκλογές, μετά την αλλαγή της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Υγείας αλλά και μετά την παραίτηση του Θεόφιλου Ρόζενμπεργκ και την ανάληψη των καθηκόντων Προέδρου ΔΣ ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ. από τον επίσης διορισμένο από τον Παύλο Πολάκη αντιπρόεδρο Αγάπιο Τερζίδη- κατά την 11η συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ. (νυν ΕΟΔΥΥ) ο Αγάπιος Τερζίδης, εξουσιοδοτήθηκε από τα υπόλοιπα επίσης διορισμένα από τον Παύλο Πολάκη μέλη ΔΣ κκ Αλκιβιάδη Βατόπουλο, Ουρανία Δαφνή, Αθηνά Φαραζή και Δημήτριο Κουντουρά, όπως αναθέσει εν λευκώ σε δικηγορικό γραφείο την υπόθεση του Παύλου Πολάκη και των ποινικά διωκόμενων μετακλητών του υπαλλήλων(!), προκειμένου να διευθετηθούν, όπως λέει η απόφαση ΔΣ, όλες οι εκκρεμότητες και μάλιστα με ότι αμοιβή κρίνει(!) δηλαδή χωρίς περιορισμό στην δαπάνη!



Με λίγα λόγια σήμερα το Υπουργείο Υγείας χρηματοδοτεί το ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ (νυν ΕΟΔΥ) από τον κρατικό προϋπολογισμό ώστε ο διορισμένος από τον Παύλο Πολάκη αντιπρόεδρος Αγάπιος Τερζίδης -προφανώς εν κρυπτώ από το υπουργείο- να πληρώνει χωρίς οροφή δαπάνης τα δικαστικά έξοδα υπεράσπισης του Παύλου Πολάκη και των μετακλητών υπαλλήλων του, φροντίζοντας παράλληλα να διευθετήσει κατά το δοκούν την υπόθεση!

tomanifesto.gr manifesto to manifesto manifesto gr manifesto.gr tomanifesto manifestogr μανιφεστο manifesto news efimerida manifesto eidhseis to manifesto eidiseis Το ΚΕΕΛΠΝΟ στη.. διάθεση και στην... υπηρεσία του Πολάκη! Με απόφασή του στις 18/7/2019 θα πληρώσει δικηγόρο για (κακουργηματική) υπόθεση του Πολάκη και των ποινικά διωκόμενων μετακλητών του υπαλλήλων!
Ο αντιπρόεδρος του ΚEΕΛΠΝΟ, Αγάπιος Τερζίδης

Η ανωτέρω απίστευτα σκανδαλώδης απόφαση πληρωμής από το ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ. δικηγορικών γραφείων για λογαριασμό των κατηγορουμένων για κακουργήματα μετακλητών υπαλλήλων του Παύλου Πολάκη, λήφθηκε -όπως προκύπτει από το διατακτικό της ίδιας της απόφασης του ΔΣ- κατόπιν εισήγησης του επίσης διορισμένου από τον Παύλο Πολάκη μέλους ΔΣ ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ, Αθηνά Φαραζή- δικηγόρου, η οποία ήταν υποψήφια του ΣΥΡΙΖΑ στις δημοτικές εκλογές με το Νάσο Ηλιόπουλο.

Υπενθυμίζουμε για την ιστορία ότι η υπόθεση αυτή των παρανόμων ενεργειών του Παύλου Πολάκη και των μετακλητών του είχε στοιχίσει την άνοιξη του 2016 στον τότε Πρόεδρο ΔΣ του ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ. Θανάση Γιαννόπουλο – επίσης διορισμένο από τον ΣΥΡΙΖΑ- την αποπομπή του, καθώς ο Θανάσης Γιαννόπουλος αρνήθηκε τότε να υπογράψει τις 500 παράνομες προσλήψεις που ήταν, όπως αναφέρεται στη μηνυτήρια αναφορά, “προϊόν κακουργηματικών αδικημάτων, δηλαδή υπεξαγωγής των χιλιάδων πρωτότυπων φακέλων υποψηφίων της υπ’ αριθ. πρωτ. 253/9-2-2016 προκήρυξης του ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ από τον Παύλο Πολάκη, παράνομης επεξεργασίας και αποστολής έτοιμων αποτελεσμάτων επιτυχόντων” και πάλι από τον Παύλο Πολάκη και τους μετακλητούς υπαλλήλους του. Έτσι τότε αποπέμθηκε ο Θανάσης Γιαννόπουλος και διορίσθηκε ως πρόεδρος ΔΣ ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ. ο εκλεκτός του Παύλου Πολάκη, Θεόφιλος Ρόζενμπεργκ, ενώ παράλληλα διορίστηκαν και τα νέα μέλη ΔΣ, τα οποία ήταν στην κυριολεξία κομματικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ όπως (1) η σύζυγος του Αλέκου Φλαμπουράρη Ευσταθία Πανοτοπούλου, (2) η υποψήφια του ΣΥΡΙΖΑ στις δημοτικές εκλογές με το Νάσο Ηλιόπουλο Αθηνά Φαραζή, (3) ο συνδικαλιστής του ΣΥΡΙΖΑ στον ΠΙΣ Δημήτριος Βαρνάβας, (4) ο εκλεκτός του Παύλου Πολάκη Αγάπιος Τερζίδης ο οποίος είναι και ο Υπεύθυνος και Συντονιστής του αμαρτωλού προγράμματος PHILOS, (5) η εκλεκτή του Παύλου Πολάκη υπάλληλος του Υπουργείου Υγείας Μαρία Μιχάκου την οποία ο ίδιος ο Παύλος Πολάκης αναβάθμισε εν μία νυκτί σε Διευθύντρια στο Υπουργείο Υγείας και η οποία το βράδυ των ευρωεκλογών φωτογραφήθηκε “κλαίουσα” στην Κεντρική Οργανωτική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ κλπ.

Σήμερα δε είναι πλέον φανερό ότι ο Αθανάσιος Γιαννόπουλος ξηλώθηκε τότε όχι μόνο για να γίνουν τελικά οι προσλήψεις του Παύλου Πολάκη, αλλά και προκειμένου να συγκαλυφθούν οι σκανδαλώδεις αποφάσεις του, καθώς έχει σχηματιστεί από το 2016 και άλλη ποινική δικογραφία σχετική με τις ανωτέρω 500 παράνομες προσλήψεις του. Συγκεκριμένα σχηματίστηκε η με ΑΒΜ: Δ 2016/2756 ποινική δικογραφία κατά του τ. Προέδρου ΔΣ του ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ. Θεόφιλου Ρόζενμπεργκ άλλου μετακλητού υπαλλήλου του Παύλου Πολάκη και παντός υπευθύνου οι οποίοι από κοινού απέκρυψαν από την Δικαιοσύνη κατά την διάρκεια διενέργειας προκαταρκτικής του 19ου Προανακριτικού Τμήματος που διεξαγόταν δυνάμει της υπ’ αριθ. Ω 2016/105 Εισαγγελικής παραγγελίας, όλα τα κρίσιμα στοιχεία που αφορούσαν ειδικώς τον Παύλο Πολάκη για τις 500 παράνομες προσλήψεις, προκειμένου να τον προστατεύσουν.

Β) Πέραν από την απίστευτα προκλητική και παράνομη ανωτέρω απόφαση τονίζεται ότι εις βάρος του ίδιου και διορισμένου από τον Παύλο Πολάκη Διοικητικού Συμβουλίου που ακόμα παραμένει στο ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ. έχει σχηματιστεί σωρεία ποινικών δικογραφιών όπως ενδεικτικά :
H ΕΔ 137/ 2017 ποινική δικογραφία για παράνομη και αχρεώστητη πληρωμή της εταιρείας φύλαξης «ΤΡΙΠΛ – ΕΣ / ΣΠΕΣΙΑΛ ΣΕΡΒΙΣΕΣ & ΣΟΛΟΥΣΙΟΝΣ» με ποσό άνω τω 8 εκατ. Ευρώ κατά τα έτη 2016- 2018 & για παράνομες προσλήψεις στο πλαίσιο του συγχρηματοδοτούμενου από την Ε.Ε. προγράμματος PHILOS (το πρόγραμμα είχε προϋπολογισμό πάνω από 60 εκατομμύρια Ευρώ στις 2 φάσεις του!!!). Υπενθυμίζουμε ότι η συγκεκριμένη εταιρεία φύλαξης καταγγέλθηκε αλλά και αποδείχτηκε ότι είχε ιδιαίτερες προσωπικές σχέσεις διαπλοκής με τον Αναπληρωτή Υπουργό Παύλο Πολάκη ο οποίος αποπειράθηκε στις 24 Ιουλίου 2017, δηλαδή μετά τις καταγγελίες του Σωματείου Εργαζομένων για παράνομη πληρωμή της με πολλά εκατομμύρια Ευρώ, να τις νομιμοποιήσει με υπουργική τροπολογία που έφερε στο Σχέδιο Νόμου του Υπουργείου Υγείας με τίτλο «Μεταρρύθμιση της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, επείγουσες ρυθμίσεις αρμοδιότητας Υπουργείου Υγείας και άλλες διατάξεις», τροπολογία η οποία εν τέλει απεσύρθη λόγω της έντονης αντίδρασης σύσσωμης της αντιπολίτευσης.

Η με ΑΒΜ: Ω 2019/7 ποινική δικογραφία για απευθείας αναθέσεις με κομματικά κριτήρια από το ΔΣ υποθέσεων σε δικηγόρους με υπέρογκες αμοιβές κατά τα έτη 2016-2019 και δη αντίθετα στην ρητή οδηγία του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους για μη χρήση εξωτερικών δικηγόρων στο ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ. και κάλυψη των αναγκών από τους ήδη υπάρχοντες απασχολούμενους με έμμισθη εντολή δικηγόρους. Ενδεικτικό δε των κομματικών κριτηρίων του ΔΣ του ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ. στην επιλογή των Δικηγόρων που διορίσθηκαν ως πολιτική αγωγή κατά των υπαλλήλων του ΚΕΕΛΠΝΟ είναι ότι μεταξύ αυτών προσλήφθηκαν (1) ο συνήγορος της τρομοκρατικής οργάνωσης «17 Νοέμβρη» Ιπποκράτης Μυλωνάς ο οποίος είναι και επίσημο κυβερνητικό στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ αφού την 4 Μαρτίου 2016, μετά από την εισήγηση του μοναδικού μετόχου του ΛΑΓΗΕ, δηλαδή της απελθούσης κυβέρνησης, ο Ιπποκράτης Μυλωνάς ορίσθηκε μέλος του ΔΣ του ΛΑΓΗΕ, (2) ο δικηγόρος κατηγορούμενων ως μελών στην οργάνωση «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς» Νικόλαος Δαμασκόπουλος κλπ.

Η με ΑΒΜ: Δ 18/1426 ποινική δικογραφία για αλλοιώσεις του πρωτοκόλλου του ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ., για υπεξαγωγή, άμεση συνέργεια σε υπεξαγωγή κατ΄ εξακολούθηση, ψευδή βεβαίωση και παραβίαση δικαστικής απόφασης για την οποία έχουν ήδη κληθεί ως ύποπτοι ο τέως Πρόεδρος του ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ. Θεόφιλος Ρόζενμπεργκ, ο νυν Αντιπρόεδρος και τελών σήμερα χρέη Προέδρου Αγάπιος Τερζίδης, ο νόμιμος εκπρόσωπος της αμαρτωλής εταιρείας φύλαξης «ΤΡΙΠΛ – ΕΣ / ΣΠΕΣΙΑΛ ΣΕΡΒΙΣΕΣ & ΣΟΛΟΥΣΙΟΝΣ»., τέως σύμβουλος του Παύλου Πολάκη και του Θεόφιλου Ρόζενμπεργκ και άλλοι.

Επιπλέον υπάρχει ήδη η από 3 Απριλίου πρωτόδικη καταδίκη του Θεόφιλου Ρόζενμπεργκ από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο με ποινή φυλάκισης 12 μηνών για ηθική αυτουργία σε παράνομη συλλογή δημοσίων εγγράφων του ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ. από τρίτο πρόσωπο που δεν εργαζόταν στο ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ. δηλαδή για άδικη πράξη και παράβαση καθήκοντος που προκάλεσε ο Θεόφιλος Ρόζενμπεργκ στο πλαίσιο άσκησης των καθηκόντων ως Πρόεδρος του ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ.

Ενώ έχει ήδη προσδιοριστεί δικαστήριο δυνάμει και άλλης ποινικής δικογραφίας, αυτής με ΑΒΜ: Γ 2017/ 3256 για άσκηση βίας από τέως Σύμβουλο του Θεόφιλου Ρόζενμπεργκ και τέως Ειδικό σύμβουλο του Πολιτικού Γραφείου του Παύλου Πολάκη, ο οποίος δικάζεται σε λίγους μήνες για άσκηση βίας σε υπάλληλους του ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ, δηλαδή για παρότρυνση υφισταμένου και ανοχή προκειμένου να τους αποσπάσει ψευδείς καταθέσεις και ψευδή στοιχεία στους ελέγχους που διενεργούσαν οι Επιθεωρητές της Μαρίας Παπασπύρου στο ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ.. Μάλιστα στην εν λόγω δικογραφία εκκρεμεί στον Άρειο Πάγο προς διαβίβαση στην Βουλή και ο έλεγχος του Παύλου Πολάκη ως ηθικού αυτουργού του ανωτέρω αδικήματος και πολλά άλλα…

tomanifesto

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news