facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τετάρτη 28 Αυγούστου 2019

Θεσπρωτία: Πρόστιμο 23.000 σε καφενείο για ανασφάλιστη εργασία - Η πεθερά καθάριζε πατάτες!

Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζονται οι έλεγχοι στα κέντρα εστίασης. Βαρύ πρόστιμο σε καφενείο ορεινού χωριού της Θεσπρωτίας έβαλε ο ΕΦΚΑ για ανασφάλιστη εργασία.

Η επίσκεψη των δύο ελεγκτών, έγινε το βράδυ της Κυριακής, λίγο πριν από τα μεσάνυχτα. Στο κέντρο βρίσκονταν περίπου 20 άτομα.

Ο ιδιοκτήτης Βαγγέλης Τζώρτζης εργαζόταν στην κουζίνα, πάνω από την σχάρα ψησίματος. Σύμφωνα με το ethnos.gr, πίσω από τον πάγκο ήταν η πεθερά του αδερφού του και καθάριζε πατάτες βοηθώντας την μητέρα του.

Η σύζυγος του αδερφού του ιδιοκτήτη, Σοφία, που καθόταν σε τραπέζι και έτρωγε σηκώθηκε από την θέση της και μπήκε μέσα να του πει ότι ήρθε παρέα ξένων και τότε «οι ξένοι» βρέθηκαν μπροστά της στο εσωτερικό του καφενείου.

Ο Βαγγέλης Τζώρτζης, ιδιοκτήτης του κέντρου, είναι γιος του ιερέα του χωριού, σπούδασε ψυκτικός στα Γιάννενα, αλλά επέστρεψε πριν από πέντε χρόνια στη Ραβενή και ανέλαβε το καφενείο-ψησταριά που βρίσκεται στην πλατεία του χωριού.

Η Ραβενή είναι ένα μικρό ορεινό χωριό του νομού Θεσπρωτίας, μεταξύ Ηγουμενίτσας και Ιωαννίνων. Τον χειμώνα μένουν περίπου 40 κάτοικοι, όλοι ηλικιωμένοι. Ο Βαγγέλης Τζώρτζης με τη σύζυγό του και τη μόλις ενός έτους κόρη τους, είναι οι μοναδικοί νέοι.

protothema

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news