facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Παρασκευή 2 Αυγούστου 2019

Τις 12 έφτασαν οι δασικές πυρκαγιές σήμερα σε όλη την Ελλάδα

Από τις 6:00 σήμερα το πρωί έως απόψε, στις 19:00, εκδηλώθηκαν 12 δασικές πυρκαγιές σε όλη την Ελλάδα. Για την κατάσβεσή τους επιχείρησαν 133 πυροσβέστες, 54 οχήματα, 2 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων και 2 αεροσκάφη. Οι περισσότερες φωτιές αντιμετωπίστηκαν άμεσα, στο αρχικό τους στάδιο, ενώ όσες από αυτές βρίσκονται σε εξέλιξη είναι σε ύφεση και οριοθετημένες, σύμφωνα με την Πυροσβεστική.

Εξάλλου, υπό μερικό έλεγχο τέθηκε η πυρκαγιά στην περιοχή του Κουτσοποδίου Αργολίδας.

Σημειώνεται, ότι τα κατά τόπους ανακριτικά γραφεία, καθώς και κλιμάκια της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού (Δ.Α.Ε.Ε.) διερευνούν τα αίτια εκδήλωσης των πυρκαγιών.

Η Πυροσβεστική, για ακόμη μια φορά, απευθύνει έκκληση στους πολίτες:


  • Να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να αποφεύγουν οποιαδήποτε δραστηριότητα θα μπορούσε να προκαλέσει εκδήλωση πυρκαγιάς.
  • Να παρακολουθούν τις πληροφορίες για την πρόληψη δασικών πυρκαγιών που είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα και στους επίσημους λογαριασμούς του Πυροσβεστικού Σώματος, στο Facebook και στο Twitter.
  • Σε περίπτωση που αντιληφθούν πυρκαγιά, να ειδοποιούν αμέσως την Πυροσβεστική Υπηρεσία στον αριθμό κλήσης 199 ή στον ευρωπαϊκό αριθμό κλήσης 112.


ΑΠΕ-ΜΠΕ/sofokleousin

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news