facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Πέμπτη 18 Ιουλίου 2019

Suzanne Eaton: Νέα στοιχεία! Οι τρεις επιθέσεις «καρμπόν» και η αναγνώριση

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της δολοφονίας της Suzanne Eaton. Οι αρχές ερευνούν τρία περιστατικά που θυμίζουν πολύ την φονική επίθεση στη βιολόγο. Μια γυναίκα αναγνώρισε το αυτοκίνητο του δράστη ως αυτό του άνδρα που της επιτέθηκε. «Όταν με πιάνει η μανία, με κυριεύει. Δεν το ελέγχω» φέρεται να είπε ο δράστης.

Το παρελθόν του 27χρονου που κατηγορείται για τη δολοφονία της βιολόγου στην Κρήτη έχει μπει στο μικροσκόπιο των αρχών. Η αστυνομία προσπαθεί να εξακριβώσει αν ο 27χρονος εμπλέκεται και σε άλλες σεξουαλικές επιθέσεις.

Οι τρεις επιθέσεις «καρμπόν» και η αναγνώριση

Μέχρι στιγμής τρία περιστατικά θυμίζουν πολύ έντονα την μεθοδολογία του 27χρονου. Οι τρεις καταγγελίες έχουν γίνει από τρεις γυναίκες. Η μια επίθεση έγινε σε τουρίστρια πριν από έναν περίπου χρόνο, η δεύτερη πριν από περίπου δύο μήνες και η τρίτη πριν από μόλις 20 ημέρες.

Στις δύο πρώτες περιπτώσεις ο δράστης των επιθέσεων παρέσυρε με το αυτοκίνητο τις γυναίκες με σκοπό να τις ακινητοποιήσει. Οι γυναίκες έπεσαν στο έδαφος, κατάφεραν όμως να γλιτώσουν τρέχοντας και καλώντας σε βοήθεια. Η μια γυναίκα μάλιστα έχει αναγνωρίσει το αυτοκίνητο του 27χρονου, ως αυτό που την παρέσυρε!

Στην τρίτη επίθεση η γυναίκα θύμα ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με τον δράστη που την έπιασε από τον λαιμό και γι’ αυτό η μαρτυρία της θεωρείται «κλειδί».

Σήμερα μάλιστα υποβλήθηκε αίτημα για εισαγγελική διάταξη για τη δημοσιοποίηση των στοιχείων του 27χρονου που ομολόγησε τον βιασμό και τη δολοφονία της διακεκριμένης βιολόγου. Αυτό αναμένεται να βοηθήσει πολύ την πορεία των ερευνών.



«Μετά το μετανιώνω αλλά είναι αργά»

Την ίδια ώρα ο ιατροδικαστής περιγράφει ως ένα από τα δυσκολότερα περιστατικά που έχει διαχειριστεί τη δολοφονία της Suzanne Eaton. Ο θάνατός της ήταν μαρτυρικός. Ωστόσο ο βιασμός δεν κατάφερε να εξακριβωθεί μακροσκοπικά καθώς το πτώμα ήταν σε σήψη.

Ο δράστης σύμφωνα με τον Alpha μέσα στα κρατητήρια μοιάζει χαμένος, αμίλητος, με το βλέμμα στο κενό. Στον πατέρα, τη σύζυγο και τα ξαδέλφια του που τον επισκέφτηκαν απαντά μονολεκτικά.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες στους αστυνομικούς φέρεται να είπε: «Όταν με πιάνει αυτή η μανία, με κυριεύει και δεν μπορώ να την ελέγξω. Μετά το μετανιώνω αλλά είναι αργά»

Το πρωί ο δικηγόρος που είχε αναλάβει την υπόθεση παραιτήθηκε και το απόγευμα την ανέλαβε άλλος νομικός.

«Δεν είχα καταλάβει τίποτα, η συμπεριφορά του ήταν κανονική και δεν είχε αλλάξει καθόλου το τελευταίο διάστημα μετά τη δολοφονία. Δεν τον είχα ικανό να κάνει τέτοιο έγκλημα. Δεν είχε πειράξει ποτέ κανέναν, ούτε είχε δείξει σημάδια ότι αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα. Έδειχνε να αγαπάει τη σύζυγο και τα παιδιά του. Δεν είδα ρούχα του με ίχνη αίματος» φέρεται να κατέθεσε συγγενής του δράστη.

Από την άλλη γείτονές του καταγγέλλουν ότι είχε αποκλίνουσα συμπεριφορά.

«Πήγαινε να κάνει μπάνιο με άρβυλα, με μπουφάν, με κύμα δύο μέτρα. Και τον γλίτωσε τυχαία ο θείος του. Δεν δουλεύει το μυαλό του σωστά» λέει ένας γείτονας στον Alpha.



newsit

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news