facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τετάρτη 31 Ιουλίου 2019

Επεισόδια στα Εξάρχεια μετά την συγκέντρωση διαμαρτυρίας για την αποφυλάκιση Κορκονέα

Επεισόδια σημειώθηκαν στην περιοχή των Εξαρχείων λίγη ώρα μετά τη συγκέντρωση διαμαρτυρίας για την αποφυλάκιση του Επαμεινώνδα Κορκονέα, το βράδυ της Τετάρτης.

Λίγη ώρα μετά τη λήξη της πορείας διαμαρτυρίας για την αποφυλάκιση του Επαμεινώνδα Κορκονέα, περίπου 20 άτομα κατευθύνθηκαν στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ όπου πέταξαν βόμβες μολότοφ.

Νωρίτερα την Τετάρτη, πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση διαμαρτυρίας στα Εξάρχεια, στην οποία συμμετείχαν η «Πρωτοβουλία ενάντια στη Λήθη», οργανώσεις της εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς και συλλογικότητες του αντιεξουσιαστικού χώρο, διαμαρτυρόμενοι για την αποφυλάκιση του Επαμεινώνδα Κορκονέα, ο οποίος μπόρεσε να σπάσει τα ισόβια χάρη στις ευεργετικές ρυθμίσεις του νέου Ποινικού Κώδικα που ψήφισε ο ΣΥΡΙΖΑ.

Κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσης κάποια μπλοκ πραγματοποίησαν πορεία επιχειρώντας να κατευθυνθούν προς το Αστυνομικό Τμήμα Εξαρχείων, ωστόσο αστυνομικές δυνάμεις είχαν παραταχθεί στη Χαρίλαου Τρικούπη κοντά στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ, με αποτέλεσμα η πορεία να αλλάξει κατεύθυνση και να καταλήξει στην πλατεία Εξαρχείων.



mononews

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news