facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Πέμπτη 18 Ιουλίου 2019

Μάτι: Κραυγή απόγνωσης των κατοίκων – Επιστολή σε Μητσοτάκη

Μια επιστολή από τους πυρόπληκτους στο Μάτι εστάλη στο πρωθυπουργικό γραφείο. Οι κάτοικοι των καμένων περιοχών ζητούν τη στήριξη του νέου πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη ώστε να καλυφθεί ο χαμένος χρόνος για την ανοικοδόμηση της περιοχής.

Σύμφωνα με την επιστολή την οποία αποκαλύπτει ο Ελεύθερος Τύπος, οι πυρόπληκτοι αναφέρουν μεταξύ άλλων χαρακτηριστικά: «…Η πληγείσα από την καταστροφική πυρκαγιά της 23ης Ιουλίου 2018 περιοχή της Ανατολικής Αττικής ένα χρόνο μετά αντιμετωπίζει σοβαρότατα προβλήματα, τα οποία δεν είναι η στιγμή να απαριθμήσουμε, θα επιθυμούσαμε όμως να σας τα γνωστοποιήσουμε το συντομότερο δυνατόν, καθώς θα χρειαστούμε τη συμπαράστασή σας, την προσωπική αλλά και του συνόλου της κυβέρνησης για την υπέρβαση των εμποδίων και την ταχεία επαναφορά της ζωής σε μια κανονικότητα και να μη χαθεί και άλλος πολύτιμος χρόνος».

Οι κάτοικοι του Ματιού ζητούν συνάντηση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη προκειμένου να τον ενημερώσει για τις εκκρεμότητες αλλά και για τις προτάσεις της προκειμένου η ζωή στις πυρόπληκτες περιοχές να ξαναβρεί τους κανονικούς της ρυθμούς. «Σας ευχόμαστε καλή δύναμη και αποτελεσματικότητα στο δύσκολο έργο σας και αναμένουμε συνάντηση για την πλήρη ενημέρωσή σας όσον αφορά στο τι έχει γίνει μέχρι σήμερα και τι υπολείπεται, καθώς και προτάσεις για αποδοτικότερη συνεργασία», γράφουν οι πυρόπληκτοι προς τον πρωθυπουργό.

newsit

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news