facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Κυριακή 14 Ιουλίου 2019

Ευρυτανία: Ρομά ληστές πήγαν να πνίξουν ηλικιωμένη

Με το πρόσχημα της πώλησης οπωροκηπευτικών προϊόντων τριγύριζαν σε περιοχές της Ευρυτανίας τέσσερις Ρομά κακοποιοί, αναζητώντας θύματα. Πριν από λίγες ημέρες, είχαν εντοπίσει μια ηλικιωμένη με γερό κομπόδεμα και το απόγευμα της Παρασκευής επέστρεψαν για να την ληστέψουν.

Οι δράστες ηλικίας 34, 31, 29 και 23 χρόνων από τους Σοφάδες Καρδίτσας έφτασαν το μεσημέρι Παρασκευής στο σπίτι της 88χρονης στα Πετράλωνα Ευρυτανίας με ένα νοικιασμένο Ι.Χ. αυτοκίνητο μάρκας Audi και ένα αγροτικό φορτηγάκι μάρκας Toyota Hilux. Ο 34χρονος και ο 23χρονος όρμησαν στην περιφραγμένη αυλή όπου καθόταν ανυποψίαστη η γριούλα, της άρπαξαν από τον λαιμό σχεδόν στραγγαλίζοντάς την και πήραν τις οικονομίες της ύψους 4.405 ευρώ που κρατούσε στην τσέπη του φορέματός της!

Οι ληστές διέφυγαν με τα δυο οχήματα και μάλιστα άλλαξαν ρούχα για να αποπροσανατολίσουν τις έρευνες! Όμως, οι αστυνομικοί της Ο.Π.Κ.Ε. τους εντόπισαν σε έναν δασικό χωματόδρομο κοντά στα σύνορα της Ευρυτανίας με την Καρδίτσα και τους ακινητοποίησαν. Στο αγροτικό και στην κατοχή του 31χρονου βρέθηκαν τα κλεμμένα χρήματα και αποδόθηκαν στην ηλικιωμένη.

Έτσι, συνελήφθησαν και προσήχθησαν στην Ασφάλεια Καρπενησίου, όπου σχηματίστηκε σε βάρος τους δικογραφία για ληστεία κατά συναυτουργία με την οποία οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ευρυτανίας, ενώ αναζητείται ένας ακόμα 23χρονος συνεργός τους ο οποίος είχε νοικιάσει το Ι.Χ. αυτοκίνητο. Η έρευνα συνεχίζεται για να διαπιστωθεί αν οι τέσσερις Ρομά έχουν διαπράξει και άλλες ληστείες ή κλοπές στην ευρύτερη περιοχή.

protothema

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news