facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Παρασκευή 19 Ιουλίου 2019

Ο Αρκάς «ξαναχτυπά»: Το πρώτο «φαρμακερό» σκίτσο για τη νέα κυβέρνηση (φωτο)

Ο γνωστός σκιτσογράφος, αφού έκανε ένα μικρό… διάλειμμα από την επικαιρότητα, σχολιάζοντας με τον γνωστό χαρακτηριστικό του τρόπο το πέρασμα της κακοκαιρίας «Αντίνοος», επανήλθε στα… κλασικά του στάνταρ, με «φαρμακερό» σκίτσο που έχει σαφή πολιτική κατεύθυνση. Στο σκίτσο βλέπουμε τον γνωστό σοφό, ο οποίος πρωταγωνιστεί σε αρκετά καρέ τα τελευταία χρόνια, να προβαίνει σε μία διαπίστωση.

Η διαπίστωση αυτή περιλαμβάνει ένα πασίγνωστο γνωμικό της Ελλάδας και στο δεύτερο σκέλος της, το σχόλιο του γέρου – σοφού. «Ο ψεύτης και ο κλέφτης τον πρώτο χρόνο χαίρεται!… Εκτός αν εξαντλήσει την τετραετία», ήταν η ατάκα του σοφού που ουσιαστικά φανερώνει την οπτική του Αρκά για τα νέα πολιτικά δεδομένα που διαμορφώθηκαν μετά τις εκλογές της 7ης Ιουλίου.

Θα μπορούσε να πει κανείς ότι το εν λόγω σκίτσο ήταν το πρώτο «σκληρό» για την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, η οποία δεν έχει συμπληρώσει ούτε δύο εβδομάδες στα πολιτικά ηνία της χώρας. Ωστόσο, ο γνωστός σκιτσογράφος, που στο πρόσφατο παρελθόν έχει κατηγορηθεί πολλάκις από τους πολέμιούς του για πολιτική… μονομέρεια, επανέρχεται δείχνοντας με το νέο του σκίτσο, το οποίο αναρτήθηκε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, πως… ουδείς γλιτώνει από το πενάκι του και την κριτική του.

Το νέο σκίτσο του Αρκά



pronews

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news