facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τετάρτη 31 Ιουλίου 2019

ΥΠΟΙΚ σε τράπεζες: Ακολουθήστε το παράδειγμα της Εθνικής, επιβραβεύστε τους συνεπείς δανειολήπτες

Μήνυμα προς τις ελληνικές τράπεζες, να ακολουθήσουν το παράδειγμα της Εθνικής και να προχωρήσουν στην επιβράβευση των συνεπών δανειοληπτών, αποστέλλει το υπουργείο Οικονομικών.

Αφού χαιρετίζει την πρωτοβουλία της Εθνικής Τράπεζας, η οποία χθες Τρίτη ανακοίνωσε πρόγραμμα επιβράβευσης των συνεπών δανειοληπτών με τρεις τρόπους, το υπουργείο Οικονομικών, ζητά και από τα άλλα πιστωτικά ιδρύματα να πράξουν ανάλογα.

Η ανακοίνωση του υπουργείου Οικονομικών:

Χαιρετίζουμε την πρωτοβουλία της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος να επιβραβεύσει τη συνέπεια σε στεγαστικά δάνεια της. Είναι μια πρωτοβουλία που επιβεβαιώνει ότι ο ιδιωτικός τομέας μπορεί να αναγνωρίζει εμπράκτως την προσπάθεια των συνεπών δανειοληπτών.

Αυτό πιστεύαμε και στις 18 Φεβρουαρίου 2019, όταν ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και τότε αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, σε συνάντησή του με την Ελληνική Ένωση Τραπεζών τόνιζε ότι «πρέπει να βρεθεί τρόπος ώστε να επιβραβευτούν αυτοί οι δανειολήπτες που τα χρόνια της κρίσης με πολύ μεγάλο κόπο κατάφεραν να παραμείνουν συνεπείς στις υποχρεώσεις τους απέναντι στις τράπεζες».
Καλούμε και τις άλλες τράπεζες να κινηθούν προς την ίδια κατεύθυνση.

protothema

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news