facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τετάρτη 3 Ιουλίου 2019

Ρόδος: Αθωώθηκε για μαστροπεία με τον νέο Ποινικό Κώδικα

Αθώα κρίθηκε χθες από το Τριμελές Εφετείο Δωδεκανήσου Πλημμελημάτων 48χρονη αλλοδαπή από τον Άγιο Δομίνικο η οποία κατηγορούνταν για μαστροπεία.

Το δικαστήριο κάνοντας δεκτούς τους αυτοτελείς ισχυρισμούς του συνηγόρου υπεράσπισης κ. Στέλιου Αλεξανδρή, ο οποίος επικαλέστηκε της διατάξεις του νέου Ποινικού Κώδικα για το αδίκημα αυτό, απάλλαξε από κάθε κατηγορία την αλλοδαπή.

Αξίζει να σημειωθεί πως πρωτόδικα η 48χρονη είχε καταδικαστεί για την υπόθεση αυτή σε φυλάκιση 18 μηνών με τριετή αναστολή ενώ της είχε επιβληθεί και χρηματικό πρόστιμο 2000 ευρώ, απόφαση κατά της οποίας άσκησε έφεση και έτσι χθες αθωώθηκε.

Η υπόθεση πήρε το δρόμο της δικαιοσύνης όταν η 48χρονη τον Δεκέμβριο του 2017 κανόνισε την ερωτική συνεύρεση της 30χρονης συμπατριώτισσας της και σερβιτόρας του καταστήματος που διέθετε, έναντι του ποσού των 100 ευρώ, μόνο που ο «πελάτης» ήταν αστυνομικός και έτσι οι δύο γυναίκες κατέληξαν στα κρατητήρια!

Η υπόθεση διαλευκάνθηκε από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου, οι οποίοι και μετά την αξιοποίηση πληροφοριών που είχαν στη διάθεσή τους στις 14 Δεκεμβρίου 2017 στις 12.30 τα ξημερώματα πήγαν δύο εξ’ αυτών στο κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος που διέθετε η 48χρονη από τον Άγιο Δομίνικο. Εκεί, ο αστυνομικός κανόνισε με την 48χρονη να συνευρεθεί ερωτικά με την 30χρονη σερβιτόρα από τον Άγιο Δομίνικο, έναντι του ποσού των 100 ευρώ. Πράγματι, το ραντεβού «κλείστηκε», ο αστυνομικός παρέδωσε τα χρήματα και μόλις ανέβηκαν στο πατάρι του καταστήματος σε χώρο που ήταν ειδικά διαμορφωμένος για αυτό το σκοπό, αποκαλύφθηκε η ταυτότητα του «πελάτη» και ακολούθησε η σύλληψη των δύο γυναικών.

Σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίστηκε δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα της μαστροπείας και εργασίας χωρίς πιστοποιητικά υγείας σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος. Από τους αστυνομικούς κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των εκατό πενήντα (150) ευρώ, ενώ οι δύο γυναίκες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου και σε βάρος τους κινήθηκε η προβλεπόμενη από τον νόμο διαδικασία.

rodiaki

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news