facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Σάββατο 13 Ιουλίου 2019

Έπαινοι από Ρωσία για την στάση της Τουρκίας

Σχόλιο που προκαλεί εντύπωση για τους S-400: Κανείς δεν μπορεί να φοβίσει την Τουρκία

Μετά από την έναρξη της μεταφοράς του αντιαεροπορικού και αντιπυραυλικού συστήματος μεγάλου βεληνεκούς S-400, σε σχόλιο που έκανε ο Κοροτσενκο-μέλος του λαϊκού συμβουλίου του υπουργείου Αμύνης της Ρωσίας, δήλωσε πως με αυτή την μεταφορά, φάνηκε πως η Τουρκία είναι μία απόλυτα ανεξάρτητη και κυρίαρχη χώρα που δεν μπορεί κανείς να τη φοβίσει.
Ο Ιγκόρ Κοροτσενκο – μέλος του Λαϊκού Συμβουλίου του υπουργείου Αμύνης της Ρωσίας και αρχισυντάκτης του περιοδικού Natsionalnaya Oborona, τόνισε πως η Τουρκία κάτω από τις πιέσεις των δυτικών χωρών και των προσπαθειών τους να μην παραληφθούν οι S-400, απέδειξε πως είναι μία κυρίαρχη χώρα.

Ο Ερντογάν έδειξε πως δεν θα υποκύψει στις πιέσεις

Σύμφωνα με την είδηση από το Σπούτνικ, ο Ρώσος ειδικός δήλωσε :” ΗΠΑ, Αγγλία, ΝΑΤΟ και άλλες δομές άσκησαν πίεση στην Τουρκία για να χαλάσουν αυτή τη συμφωνία. αλλά ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν έδειξε πως δεν υποκύπτει στις πιέσεις. Η Τουρκία είναι μία απόλυτα ανεξάρτητη και κυρίαρχη χώρα που δεν θα μπορέσει κανείς να την φοβίσει.
Σύμφωνα με τον Κοροτσενκο, ο Ερντογάν σε αυτή τη διαδικασία, έθεσε ως προτεραιότητα τα συμφέροντα της εθνικής ασφάλειας και τα συμφέροντα του τουρκικού λαού.

“Η Τουρκία απέκτησε την απόλυτη κυριαρχία”
Ο Κοροτσενκο ανέφερε πως η Τουρκία εισήλθε στο κλαμπ των χωρών που έχουν το πλέον εξοπλισμένο, τεχνολογικά προηγμένο και με μεγάλη εμβέλεια, αντιπυραυλικό σύστημα S-400 και τόνισε ότι με αυτό η Τουρκία απέκτησε την απόλυτη κυριαρχία στο πεδίο της διασφάλισης της ασφάλειας στον εναέριο και διαστημικό της χώρο.

“Ο Ερντογάν πήρε το καλύτερο σύστημα στην αγορά”

Ο Κοροτσενκο εστίασε στο ότι οι S-400 έχουν δυνατότητα να καταστρέφουν κάθε είδους στόχο, μεταξύ αυτών πυραύλους cruise χαμηλής τροχιάς, αεροσκάφη πέμπτης γενιάς και στόχους που βρίσκονται στην στρατόσφαιρα και υπογράμμισε πως ο Ερντογάν, έδωσε προτεραιότητα στο να αγοράσει το καλύτερο σύστημα στην αγορά.

https://m.yeniakit.com.tr/haber/dikkat-ceken-s-400-yorumu-turkiyeyi-kimse-korkutamaz-839442.html

tourkikanea

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news