facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Παρασκευή 12 Ιουλίου 2019

Τσίπρας: Η ΝΔ τιμωρεί την Αχαΐα με την κατάργηση της Νομικής επειδή δυσαρεστήθηκε με τα αποτελέσματα στις εκλογές

Τη θεωρία ότι η κυβέρνηση δεν προχωράει με την τέταρτη Νομική ως εκδίκηση στην Αχαΐα, για τα ποσοστά που έδωσε στη ΝΔ στις εκλογές, διατύπωσε μέσω social media ο Αλέξης Τσίπρας!

Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αντέδρασε, με ανακοίνωσή του, στην απόφαση της Κυβέρνησης για κατάργηση της νεοσύστατης Νομικής Σχολής στην Πάτρα.

Η ανακοίνωση του Αλέξη Τσίπρα, λίγη ώρα μετά τις δηλώσεις της νέας Υπουργού Παιδείας, Νίκης Κεραμέως, αναφέρει τα ακόλουθα:

«Ήξερα ότι δυσαρεστήθηκε η Ν.Δ. με το εκλογικό αποτέλεσμα στην Αχαΐα, αλλά δεν περίμενα ότι θα έσπευδε να τιμωρήσει έναν ολόκληρο Νομό, με πρωταγωνιστικό ρόλο στη πανεπιστημιακή εκπαίδευση της πατρίδας μας.

Η κατάργηση της νεοσύστατης Νομικής Σχολής στην Πάτρα δείχνει εύγλωττα το ριζικά διαφορετικό σχέδιό μας για την τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Εμείς φτιάχνουμε νέα ποιοτικά Δημόσια πανεπιστημιακά τμήματα και σχολές, η Ν.Δ. τα κλείνει προκειμένου να ανοίξουν ιδιωτικά. Δήθεν για να μη φεύγουν τα παιδιά μας έξω. Βαθιά υποκρισία».

Σημειώνεται πάντως ότι ο κ. Μητσοτάκης είχε δηλώσει πολλές φορές πριν τις εκλογές ότι δεν θα προχωρήσει με την τέταρτη Νομική Σχολή στην Πάτρα.

protothema

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news