facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τετάρτη 24 Ιουλίου 2019

Με εντολή Χρυσοχοΐδη: 700 αστυνομικοί φεύγουν από γραφεία και γυρίζουν στον δρόμο

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχΐδης, φαίνεται να είναι αποφασισμένος να κάνει ότι λέει και η αστυνομία να ξαναβγεί στο δρόμο. Δεν έχει αφήσει «πέτρα ασήκωτη» μέσα στο αστυνομικό σώμα προκειμένου να εντοπίσει αστυνομικούς που δεν χρειάζονται στα πόστα που βρίσκονται και να τους στείλει στην Άμεση Δράση και στις περιπολίες.

Ήδη οι οι ενέργειές του έχουν αρχίσει να βγάζουν καρπούς διότι ούτε λίγο ούτε πολύ 700 αστυνομικοί αναμένεται ότι θα μετατεθούν σε υπηρεσίες αιχμής την επόμενη εβδομάδα. Αυτοί οι αστυνομικοί υπηρετούσαν σε διευθύνσεις άσχετες με τις υπηρεσίες τους ή σε φρουρές πρώην υπουργών της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ. Χαρακτηριστικό είναι και το παράδειγμα της πρώην υπουργού Κατερίνας Παπακώστα η οποία είχε ασφάλεια 15 άνδρες. Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης το άλλαξε αυτό και τους πήρε όλους, πλην της καθαρά προσωπικής της φρουράς.

Σε αυτό το σημείο να υπενθυμίσουμε ότι η ομάδα ΔΙΑΣ, μια από τις μονάδες που προφέρουν υπέρογκο έργο στου πολίτες, όταν είχε ξεκινήσει αριθμούσε τα 2,000 άτομα. Επί ΣΥΡΙΖΑ η μονάδα έφτασε να αποτελείται από 1.000 άνδρες.

pronews

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news