facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τετάρτη 17 Ιουλίου 2019

Νέα προβλήματα στο νοσοκομείο Σάμου: Ο υπό μετακίνηση παιδίατρος έλαβε 4ημερη άδεια!

Τέλος δεν έχουν τα προβλήματα στο σύστημα δημόσιας υγείας – όπως και οι προσπάθειες της νέας ηγεσίας του υπουργείου Υγείας να τα αντιμετωπίσει. Το νοσοκομείο Σάμου παραμένει στο προσκήνιο, με το θέμα της μοναδικής παιδιάτρου που έφυγε για ολιγόημερη άδεια , μετα από μήνες συνεχόμενων εφημεριών, και «παρέλυσε» το παιδιατρικό τμήμα του νοσοκομείου.

Παρά την άμεση απόφαση του υπουργού Υγείας, κ. Βασίλη Κικίλια, να μετακινηθεί πρόσκαιρα παιδίατρος από το Κέντρο Υγείας Καρλοβασίου για να καλύψει τις ανάγκες του νοσοκομείου, καταγράφηκε και πάλι εμπλοκή, ανοίγοντας νέο ζήτημα και σε ό,τι αφορά τη λειτουργία των μονάδων υγείας και της 2ης Υγειονομικής Περιφέρειας.

Κι αυτό διότι ο υπό μετακίνηση παιδίατρος έλαβε άδεια για τις τέσσερις ημέρες που του εκδόθηκε η μετακίνηση από το Κέντρο Υγείας Καρλοβασίου στο Γενικό Νοσοκομείο Σάμου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το υπουργείο Υγείας διερευνά ήδη τη διαδικασία που ακολουθήθηκε όσον αφορά το καθεστώς χορήγησης της άδειας στον συγκεκριμένο γιατρό.

Ωστόσο, για την αντιμετώπιση των τρεχουσών αναγκών στο Γενικό Νοσοκομείο Σάμου, αποφασίστηκε η σύναψη σύμβασης έργου με δύο παιδιάτρους, διάρκειας δύο μηνών

protothema

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news