facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Δευτέρα 29 Ιουλίου 2019

Επιβεβαιώνει ο επικεφαλής της ΑΑΔΕ τη συγχώνευση της ΔΟΥ Αχαρνών με τη ΔΟΥ Αγ.Αναργύρων. Εντός του 2019 οι διαδικασίες

Ειλημμένη απόφαση που θα εκτελεστεί εντός του 2019 αποτελεί η κατάργηση της ΔΟΥ Αχαρνών και η συγχώνευσή της με τη ΔΟΥ Αχαρνών, σύμφωνα με τον επικεφαλής της ΑΑΔΕ Γιώργο Πιτσιλή . Σε πρόσφατη συνάντησή του με εκπροσώπους των εφοριακών ο κ. Πιτσιλής επανέλαβε την πάγια θέση της Ανεξάρτητης Αρχής, στο πλαίσιο ανακατατάξεων των Δημοσίων Οικονομικών Υπηρεσιών (Δ.Ο.Υ.), για συγχώνευση της ΔΟΥ Αχαρνών με τη ΔΟΥ Αγ. Αναργύρων, η οποία θα γίνει μέχρι το τέλος του 2019.

Παρά τις έντονες αντιδράσεις, τις επιστολές και την κινητοποίηση ο δήμος Αχαρνών θα στερηθεί μιας ακόμη δημόσιας υπηρεσίας η οποία εξυπηρετεί χιλιάδες κόσμο και πλήθος επιχειρήσεων. Παράλληλα, η επικείμενη συγχώνευση των δύο ΔΟΥ θα επιφέρει, σύμφωνα με πληροφορίες, μείωση του αριθμού των εργαζομένων επιδεινώνοντας τον όγκο δουλειάς στη ΔΟΥ Αγίων Αναργύρων στην οποία έχουν ενσωματωθεί και άλλες ΔΟΥ όμορων Δήμων στο παρελθόν όπως η ΔΟΥ Άνω Λιοσίων και Ιλίου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στις αρχές του 2019, η τότε υφυπουργός οικονομικών Κατερίνα Παπανάτσιου είχε δεσμευτεί, μετά από επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Πάνου Σκουρολιάκου, πως θα ζητήσει από τις αρμόδιες υπηρεσίες να επανεξετάσουν το θέμα ώστε η λειτουργία των Δ.Ο.Υ. να συνάδει με τις ανάγκες των κατοίκων της περιοχής. Ωστόσο, μετά την τελευταία εξέλιξη φαίνεται ότι έχει απομακρυνθεί κάθε ενδεχόμενο παραμονής της ΔΟΥ στην πόλη μας καθώς η συγχώνευσή της θεωρείται οριστική.

doxthi

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news