facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Παρασκευή 12 Ιουλίου 2019

Απαράδεκτος… Οδηγός του ΚΤΕΛ στα Χανιά κατέβασε 15χρονο από το λεωφορείο για… 10 σεντ

Ένα απίστευτο και συνάμα απαράδεκτο περιστατικό συνέβη την Πέμπτη στα Χανιά με έναν 15χρονο, να πέφτει “θύμα” της στάσης οδηγού του υπεραστικού ΚΤΕΛ Χανιά-Πλατανιάς, για… 10 λεπτά του ευρώ.

Όπως κατήγγειλε ταραγμένος στο Zarpanews.gr, ο πατέρας του 15χρονου, το παιδί αφού τελείωσε γύρω στις 12.30 της Πέμπτης την προπόνησή του στο άθλημα που κάνει, πήρε από το Δαράτσο το Υπεραστικό ΚΤΕΛ Χανιά-Πλατανιά για να πάει να βοηθήσει τον πατέρα του στο μαγαζί, που διατηρεί στον Πλατανιά.

Στην τσέπη όμως, αντί για 2,10 ευρώ, που κοστίζει το ακριβές αντίτιμο του εισιτήριου για Πλατανιά, με το μπουκαλάκι νερό που πήρε, δεν υπολόγισε σωστά και έμεινε ένα 2ευρω.

Επιβιβαζόμενος λοιπόν στο ΚΤΕΛ, ο οδηγός-εισπράκτωρ, εξαντλώντας πεισματικά κάθε όριο… επαγγελματισμού ή αναλγησίας αν προτιμάτε, του είπε σε αυστηρό ύφος πως με 2 ευρώ, θα τον κατεβάσει, μια στάση νωρίτερα από τον Πλατανιά, στην τελευταία δηλαδή στάση Αγίας Μαρίνας.

Το παιδί, χαμηλών τόνων, δεν έφερε αντίρρηση, ενώ ουδείς συνεπιβάτης αντέδρασε σε όλη αυτή τη σκηνή, αφού στην πλειοψηφία τους ήταν τουρίστες.

Έτσι ο 15χρονος, που πάσχει και από αλλεργικό άσθμα, κατέβηκε αναγκαστικά μία στάση νωρίτερα και περπάτησε περίπου 1,5-2 χιλιόμετρα μέσα στο λιοπύρι για να φτάσει εξουθενωμένος μετά από ώρα στον Πλατανιά.

Μόλις ο γιος ενημέρωσε τον πατέρα για το συμβάν, εκείνος προσπάθησε να επικοινωνήσει με κάποιον αρμόδιο του ΚΤΕΛ για να αναφέρει το γεγονός. Παρόλο όμως που του είπαν ότι θα επικοινωνήσουν μαζί του, το τηλέφωνό του ταραγμένου πατέρα, που περίμενε να ακούσει απλά ένα “συγγνώμη” δεν χτύπησε ποτέ.

Πραγματικά είναι να απορεί κανείς με την απαράδεκτη στάση του οδηγού, που υπέβαλλε σε μια τέτοια απίστευτη ταλαιπωρία το παιδί, επειδή δεν είχε 10 λεπτά! Φοβήθηκε δηλαδή μην «βάλει μέσα» την επιχείρηση και το ταμείο για 10 λεπτά…

Γιατί αν το δει κάποιος ψυχρά από τη νομική πλευρά, θα υπάρξουν κάποιοι που θα ταχθούν στο πλευρό του οδηγού, δικαιολογώντας την στάση του!

Στις μέρες που ζούμε, όμως πραγματικά λίγη ανθρωπιά δε βλάπτει… Κάτι τέτοιες στιγμές είναι από αυτές που πραγματικά ντρέπεσαι να πεις πως είσαι Έλληνας με την αδιαφορία και την αναισθησία που «κυκλοφορεί» εκεί έξω.

Και εσχάτως και με… υπεραστικό του ΚΤΕΛ.

zarpanews

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news