facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τετάρτη 19 Ιουνίου 2019

Κοζάνη: Αθώοι οι συλληφθέντες που κρέμασαν αφίσες κατά βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ για τη Μακεδονία

Αθωώθηκαν από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Κοζάνης οι δυο άντρες που είχαν συλληφθεί στην Κοζάνη για την αφισοκόλληση με τις φωτογραφίες των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, σύμφωνα με τις πληροφορίες , αλλά και ανάρτηση στο διαδίκτυο του Γεώργιου Τάτσιου πρώην προέδρου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Συλλόγων Μακεδόνων (ΠΟΠΣΜ).

Οι δυο πολίτες συνελήφθησαν στην οδό Δημοκρατίας στην Κοζάνη την Τρίτη 15 Ιανουαρίου την ώρα που κολλούσαν αφίσες με περιεχόμενο φωτογραφίες των 4 βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ Κοζάνης, σχετικά με τη συμφωνία των Πρεσπών και οι οποίες ανέφεραν χαρακτηριστικά: «Εσύ θα προδώσεις τη Μακεδονία μας;».

Η συγκεκριμένη δίκη είχε αναβληθεί δυο φορές λόγω της απουσίας του ενός αστυνομικού που συμμετείχε στην σύλληψη των δυο αφισοκολλητών, ενώ η κατηγορία που είχε απαγγελθεί ήταν για παράβαση του άρθρου 11 του ΚΟΚ για παράνομη αφισοκόλληση.

Ο κ. Τάτσιος στην ανάρτηση του έγραψε:

«ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΕΙΔΗΣΗ
Αθώοι οι πατριώτες που συνελήφθησαν στην Κοζάνη τον Ιανουάριο για αφισοκόλληση για την Μακεδονία. Ικανοποίηση για τις Παμμακεδονικές Ενώσεις που στήριξαν νομικά! Ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στον δικηγόρο κ. Τζιούτζια για την προσφορά του!»

protothema

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news