facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Δευτέρα 3 Ιουνίου 2019

Φουλ επίθεση της εισαγγελίας στην πυροσβεστική - Παραλείψεις, παραποιήσεις και ... ροζ απουσίες για το Μάτι

Τουλάχιστον τρεις έρευνες της εισαγγελίας θέτουν προς διερεύνηση πιθανών ευθυνών, σειρά αξιωματικών της πυροσβεστικής που έχουν εμπλακεί στην υπόθεση της τραγωδίας στο Μάτι, κάποιες από τις οποίες μετά από σχετικές αποκαλύψεις του bloko.gr.

Καλά ενημερωμένες πηγές σημειώνουν ότι καλούνται ως ύποπτοι αξιωματικοί της διεύθυνσης εγκλημάτων εμπρησμού που συνέταξαν την έκθεση αυτοψίας, μετά τη δημοσιοποίηση στοιχείων και πληροφοριών πως κάποιοι από τους συντάκτες, δεν ήταν στην Αττική τις ημερομηνίες και ώρες που εμφανίζονται και υπογράφουν να διενεργούν την έρευνα για τα αίτια. Επίσης, όπως σημειώνεται έχει διαταχθεί ή επίκειται η διεξαγωγή διερεύνησης των καταγγελιών ότι παίχτηκε πάνω από τις σορούς μονόπρακτο φρίκης, με την επιλογή του γραφείου τελετών που ανέλαβε τη διακομιδή των θυμάτων στο νεκροταφείο του Σχιστού.

Μία δεύτερη έρευνα που διατάχθηκε είναι για να διαπιστωθεί εάν αξιωματικός των εναερίων μέσων την ώρα της τραγωδίας έκανε ξενάγηση στη βάση των 5 ελικοπτέρων του σώματος (δύο από τα οποία αδικαιολογήτως καθηλωμένα) σε μία νεαρή κυρία και στη συνέχεια τα ίχνη του χάθηκαν από προσώπου και γης για περίπου δύο ώρες, με αποτέλεσμα το κινητό του να είναι μονίμως κλειστό, με συνέπεια τη μάταιη αναζήτηση του από τους υφισταμένους του για λήψη οδηγιών. Η έρευνα διατάχθηκε μετά από μήνυση των ποινικολόγων κ.κ. Ταουξή και Καπερνάρου.

Το τρίτο σκέλος της έρευνας αφορά στη διερεύνηση ευθυνών για την έκταση που πήρε η πυρκαγιά της Κινέττας με αποτέλεσμα την απώλεια στις φλόγες σημαντικών περιουσιακών στοιχείων πολιτών που θα μπορούσε ν' αποφευχθεί η καταστροφή τους καθώς επίσης εάν και κατά πόσο τα λάθη και οι παραλείψεις, επηρέασαν το τραγικό αποτέλεσμα της 23ης Ιουλίου στην άλλη άκρη της Αττικής.

bloko

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news