facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τρίτη 11 Ιουνίου 2019

Κρήτη: Σακάτεψαν στο ξύλο αστυνομικό επειδή… τους την έσπασε – Απίστευτες εικόνες στη Μεσσαρά!

Τόλμησε να πατήσει την κόρνα ώστε να απελευθερωθεί επιτέλους ο δρόμος από τους οδηγούς των δύο οχημάτων, που ανενόχλητοι είχαν στήσει ψιλή κουβέντα και βρέθηκε άγρια χτυπημένος στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου...

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Πατρίς», ο λόγος για έναν 33χρονο αστυνομικό, ο οποίος, σύμφωνα με τη δικογραφία, δέχθηκε αλλεπάλληλα γρονθοκοπήματα στο πρόσωπο και στο σώμα αλλά και κατσουνιές στο κεφάλι, με αποτέλεσμα να πλημμυρίσει στο αίμα.

Ο ένστολος χρειάστηκε να μεταφερθεί αρχικώς στο Κέντρο Υγείας Μοιρών και εν συνεχεία στο εφημερεύον νοσοκομείο για περαιτέρω εξετάσεις. Το περιστατικό είχε σημειωθεί στη Μεσσαρά και χθες ήταν η εκδίκαση της υπόθεσης ενώπιον του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Ηρακλείου με κατηγορούμενους τρεις νεαρούς από την περιοχή. Πρόκειται για δύο αδέρφια και έναν φίλο τους.

Ενόψει της εκδίκασης της υπόθεσης στο Δικαστικό Μέγαρο Ηρακλείου βρέθηκαν αρκετοί συνάδελφοι του 33χρονου σε ένδειξη συμπαράστασης αλλά και ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Ηρακλείου κ. Γιώργος Πικράκης.

Όπως υποστηρίζει η πολιτική αγωγή δια του συνηγόρου κ. Γιώργου Κοκοσάλη, «η αναίτια, απρόκλητη και άνανδρη επίθεση που δέχθηκε ο 33χρονος σχετίζεται ευθέως με την αστυνομική του ιδιότητα».

Ο ίδιος ο παθόντας στην προανακριτική κατάθεση που έδωσε αμέσως μετά τον ξυλοδαρμό του ανέφερε μεταξύ άλλων ότι ο ένας εκ των τριών που του επιτέθηκαν, φώναζε: «κωλόμπατσε, ήρθες στις Μοίρες και νομίζεις ότι θα μας γαμ… τι πατάς τις κόρνες».

newsit

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news