facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Σάββατο 8 Ιουνίου 2019

Παπακώστα για τις αποδράσεις κρατουμένων: Συμβαίνουν αυτά!

Διαχρονικό χαρακτήρισε το θέμα των αποδράσεων από τις φυλακές η υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη Κατερίνα Παπακώστα. «Αυτά συμβαίνουν» είπε μιλώντας το πρωί του Σαββάτου (08.06.2019) στην ΕΡΤ.

«Οι αποδράσεις δεν είναι θέμα του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, είναι διαχρονικό θέμα, συμβαίνουν αυτά» δήλωσε χαρακτηριστικά η κα Παπακώστα.

Σχετικά το σάλο που προκλήθηκε για το θέμα του βιασμού μετά τις αλλαγές στον Ποινικό Κώδικα, η Κατερίνα Παπακώστα έκρινε ότι η ευθύνη είναι της νομοπαρασκευαστικής επιτροπής. «Σημασία έχει ότι το αποτέλεσμα μετά τις αντιδράσεις των πολιτικών είναι προς τη σωστή κατεύθυνση», είπε.

Μιλώντας για την κατάσταση στα Εξάρχεια, τόνισε ότι «δεν αρκεί η επιβολή του νόμου διά των όπλων. Το θέμα δεν λύνεται με τις προσαγωγές». Στη συνέχεια πρόσθεσε πως «πρέπει ο Πρύτανης να μας πει περάστε παρακαλώ και να λύσουμε το πρόβλημα εντός του Πολυτεχνείου. Αν πουν στην Αστυνομία ελάτε, σε πέντε λεπτά το θέμα θα πάψει να υπάρχει».

Σχετικά με το θέμα της ασφάλειας υποστήριξε πως δεν μπορούν να αντιμετωπιστούν τα αίτια που δημιουργούν την εγκληματικότητα.



newsit

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news