facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Σάββατο 29 Ιουνίου 2019

Το «δώρο» ΣΥΡΙΖΑ στην Κατερίνα Παναγοπούλου για τις βίλες της στο Καβούρι

Με φωτογραφική απόφαση τον Νοέμβριο του 2017 έκαναν δώρο τη νομιμοποίηση αυθαίρετων κτισμάτων στις δύο βίλες της κυρίας Παναγοπούλου, στην ακριβότερη περιοχή της Ελλάδας. Το 2018 έγινε σύμβουλος του πρωθυπουργού και το ίδιο καλοκαίρι τού έδωσε το σκάφος της για να... ξεκουραστεί στο Ιόνιο

Με μια σκανδαλώδη φωτογραφική απόφαση, η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ επαναχάραξε τα όρια του αιγιαλού και τα μετατόπισε σχεδόν μέσα στη θάλασσα, μπροστά από τις βίλες της κυρίας Κατερίνας Παναγοπούλου στο Καβούρι, ώστε να μπορέσει να νομιμοποιήσει τα αυθαίρετα κτίσματα και τις πισίνες που διαθέτουν τα δύο οικόπεδά της.

Η πρωτοφανής αυτή απόφαση ελήφθη από την αρμόδια υπηρεσία της Αποκεντρωμένης Διοίκησης (η οποία ελέγχεται από την κυβέρνηση αφού υπάγεται στο υπουργείο Εσωτερικών) τον Νοέμβριο του 2017 και ισοδυναμεί με μερικά εκατομμύρια ευρώ, καθώς αυξάνεται η αξία των συγκεκριμένων ακινήτων στην ακριβότερη περιοχή της Ελλάδος και απελευθερώνονται οι συγκεκριμένες ιδιοκτησίες για μεταβίβαση.

Οταν στις 5 Μαΐου του 2019 το «ΘΕΜΑ» αποκάλυψε ότι ο πρωθυπουργός πέρυσι τον Αύγουστο, λίγες μέρες μετά την καταστροφή στο Μάτι με τους 100 νεκρούς, έκανε διακοπές στο Ιόνιο με σκάφος και η κυρία Παναγοπούλου έσπευσε να δηλώσει πως αυτό ανήκει στον αείμνηστο σύζυγό της Περικλή, ο κ. Αλέξης Τσίπρας από του βήματος της Βουλής δήλωνε:
«Δεν έχω τίποτα να κρύψω και δεν έκρυψα ποτέ. Είναι γνωστό σε όλους ότι εδώ και τρία χρόνια έχω συνεργάτιδα την κυρία Παναγοπούλου, σύζυγο του θανόντος Παναγόπουλου, ενός εφοπλιστή που ποτέ δεν υπήρξε διαπλεκόμενος, ενός ανθρώπου αμέμπτου ηθικής. Η σχέση μου είναι σχέση συνεργατική».

Δύο χρόνια όμως πριν, και συγκεκριμένα στις 3/11/2017, εκδόθηκε μια απόφαση με την οποία επανακαθορίστηκε η οριογραμμή του αιγιαλού στη θέση Μεγάλο Καβούρι του Δήμου Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης. Ο επανακαθορισμός του αιγιαλού αφορούσε μερικές δεκάδες μέτρα σε μήκος, όσο και η πρόσοψη δύο οικοπέδων με βίλες και πισίνες, και μετατόπισε ουσιαστικά την οριογραμμή σχεδόν μέσα στη θάλασσα.

new_thema
protothema

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news