facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Κυριακή 2 Ιουνίου 2019

Φ. Γεννηματά: Λυπάμαι για την απόφαση του κ. Βενιζέλου

Tη λύπη της για την απόφαση του Ευάγγελου Βενιζέλου να αποχωρήσει από το Κίνημα Αλλαγής εξέφρασε η Φώφη Γεννηματά, σημειώνοντας, ωστόσο, πως δεν έχει να δώσει καμία εξήγηση. «Είναι αποκλειστικό προνόμιο, ευθύνη και υποχρέωση του προέδρου κάθε κόμματος να στελεχώνει το ψηφοδέλτιο Επικρατείας», σημείωσε.

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1 σημείωσε χαρακτηριστικά «λυπάμαι για την απόφαση του κ. Βενιζέλου» και τόνισε ότι δεν είχε υπάρξει καμία συνεννόηση ανάμεσά τους για το ψηφοδέλτιο Επικρατείας.

Σύμφωνα με την κ. Γεννηματά «το προφίλ του κ. Βενιζέλου δεν ταιριάζει με το μήνυμα που θέλουμε να δώσουμε και να απευθύνω προσωπικά αυτήν τη στιγμή στους προοδευτικούς ψηφοφόρους, τους απογοητευμένους από τον ΣΥΡΙΖΑ. Γιατί το ψηφοδέλτιο Επικρατείας έχει ιδιαίτερο συμβολισμό. Και δεν συμβολίζει την αξιολόγηση των στελεχών σε σχέση με την προσφορά τους στο χθες, αλλά με το πού θέλει να πάει το κόμμα αύριο. Στο μέλλον».

«Εγώ πρότεινα στο Ευάγγελο Βενιζέλο όποια περιφέρεια ήθελε. Εγώ αν ήμουν στη θέση του θα ζητούσα τον σταυρό και την αξιολόγηση των ψηφοφόρων», υπογράμμισε η κ. Γεννηματά και τόνισε πως «οι απουσίες από τη μάχη διευκολύνουν τον ΣΥΡΙΖΑ"

Παράλληλα, η επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής απέρριψε το ενδεχόμενο μετεκλογικής συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ, ενώ απέφυγε να απαντήσει για το σενάριο συμμετοχής σε μία κυβέρνηση συνασπισμού υπό τη Νέα Δημοκρατία.

naftemporiki

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news