facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τρίτη 11 Ιουνίου 2019

Νέα Υόρκη: Χιλιάδες Αλβανοί παρέλασαν στην 5η Λεωφόρο με υβριστικά συνθήματα κατά της Ελλάδας

Πρόκληση από Αλβανούς που οργάνωσαν παρέλαση στην 5η λεωφόρο της Νέας Υόρκης καταγγέλλοντας την Ελλάδα για τη «γενοκτονία των τσάμηδων».

Μάλιστα στο κάτω μέρος του άρματος που συμμετείχε στην παρέλαση βρισκόταν και το πορτραίτο του -Αλβανού όπως υποστηρίζουν- Θεόδωρου Κολοκοτρωνη!

«Εμείς σαν Αλβανοί θα πρέπει να κάνουμε τα πάντα για την Αλβανία. Σαν Αλβανική παροικία στη Νέα Υόρκη, σαν ρίζες της Αλβανίας εδώ, δεν πρέπει να ξεχνάμε την Τσαμουριά και τους ανθρώπους της. Θα μπορούσαμε εμείς να είμαστε στη θέση τους, έχουν ανάγκη τη συμπαράσταση μας» τόνισε σε δηλώσεις του ο Μάρκο Κέπι, πρόεδρος του συλλόγου «Αλβανικές ρίζες».

Οι παριστάμενοι σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΑΝΤ1 σχημάτιζαν τον αετό που είναι σύμβολο του αλβανικού αλυτρωτισμού και ζητούσαν να μπει η Ελλάδα στη θέση της.

«Ποτέ δεν θελήσαμε εκδίκηση. Ποτέ δεν θέλαμε ακραίες δράσεις. Ζητούμε απλά το δίκιο, τη δικαίωση για τους χιλιάδες εκείνους που δεν έχουν έναν τάφο, τη δικαίωση για τους χιλιάδες που δεν μπορούν να πάνε ούτε στο κατώφλι του σπιτιού τους. Θέλουμε δικαιοσύνη και τίποτε άλλο» δήλωσε ο Μαρίν Μέμα.

pronews

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news