facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Κυριακή 23 Ιουνίου 2019

«Φάμπρικα» διορισμών και στο ΚΕΕΛΠΝΟ: Ο Ρόζενμπεργκ ζητά 1.100 προσλήψεις πριν τις εκλογές!

Σε μια τραγικά όψιμη ομολογία-σοκ, που στην κυριολεξία εκθέτει ανεπανόρθωτα την ανυπαρξία κυβερνητικής πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ στον τομέα της μεταναστευτικής πολιτικής αλλά και κονιορτοποιείτο το δήθεν αριστερό ηθικό πλεονέκτημα που ευαγγελίζεται ο ΣΥΡΙΖΑ περί δήθεν προάσπισης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, προέβη μόλις στις 20 Ιουνίου 2019 ο επί 4 χρόνια Πρόεδρος του ΚΕΕΛΠΝΟ (νυν ΕΟΔΥΥ) Θεόφιλος Ρόζενμπεργκ.
Ο Θεόφιλος Ρόζενμπεργκ, διορισμένος Πρόεδρος του ΚΕΕΛΠΝΟ από τους Υπουργό και Αναπληρωτή Υπουργό Υγείας Α. Ξανθό και Π. Πολάκη από τον Μάιο του 2016 έως και σήμερα εγγράφως και επισήμως απέστειλε ΣΤΙΣ 20 ΙΟΥΝΙΟΥ 2019 -δηλαδή 24 ημέρες μετά το διάγγελμα του Πρωθυπουργού με το οποίο ανακοίνωσε την 26η Μαΐου 2019 την προκήρυξη Εθνικών Εκλογών, 9 ημέρες μετά την θυροκόλληση του Προεδρικού Διατάγματος και την επίσημη διάλυση της Βουλής και μόλις 2 εβδομάδες πριν την διεξαγωγή των εκλογών- ΤΗΝ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ 4864/ 20- 06- 2019 ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΟΚ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΥΓΕΙΑΣ ΑΝΔΡΕΑ ΞΑΝΘΟ η οποία αποτελεί μνημείο κυνισμού, νεποτισμού, ευνοιοκρατίας αλλά και θράσους.
Ούτε λίγο ούτε πολύ ο Θεόφιλος Ρόζενμπεργκ ζητά στις 20 Ιουνίου 2019 από τον «τυπικά» για ακόμα 2 εβδομάδες Υπουργό Υγείας Ανδρέα Ξανθό την άδεια κατ εξαίρεση ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ από το ΚΕΕΛΠΝΟ πλέον των ΧΙΛΙΩΝ ΕΚΑΤΟ 1100 ατόμων ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ 7ης ΙΟΥΛΙΟΥ και μάλιστα με διαδικασίες εκτός ΑΣΕΠ με απλή έγκριση- απόφαση του επίσης ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ Α. ΞΑΝΘΟ ΚΑΙ Π. ΠΟΛΑΚΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΚΕΕΛΠΝΟ!!! και ΠΡΙΝ ΚΑΝ ΕΞΕΤΑΣΤΟΥΝ ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ λοιπών υποψηφίων !!!!.
Μάλιστα ο Θεόφιλος Ρόζενμπεργκ επικαλείται προς υποστήριξη αυτού του πραγματικά απίστευτου αιτήματος λόγους «κατεπείγοντος» την ώρα που στην ίδια επιστολή συνομολογεί ότι είχε άπλετο χρόνο για τις εν λόγω προσλήψεις αφού οι θέσεις προκηρύχτηκαν από το ΚΕΕΛΠΝΟ και μάλιστα εκτός ΑΣΕΠ ένα χρόνο πριν δηλαδή στις 21 Σεπτεμβρίου 2018!!!
Το πλέον όμως συγκλονιστικό και παράλληλα πραγματικά θλιβερό είναι ότι προκειμένου να γίνει δεκτό το πρόδηλα ψηφοθηρικό αίτημα του Θεόφιλου Ρόζενμπεργκ για 1100 προσλήψεις από το διορισμένο από την Κυβέρνηση ΔΣ του ΚΕΕΛΠΝΟ μια ανάσα πριν τις εκλογές, ο ίδιος ο Θεόφιλος Ρόζενμμπεργκ δεν διστάζει εκπροσωπώντας τον πλέον αρμόδιο Φορέα για θέματα τόσο δημόσιας υγείας όσο και υποστήριξης λειτουργίας τον hotspots να ΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙ την εφιαλτική κατάσταση που επικρατεί στα κέντρα φιλοξενίας η οποία ξεπερνά κατά πολύ τυχόν θέματα δημόσιας υγείας αφού τα φαινόμενα- περιστατικά και οι καταστάσεις που περιγράφει ότι επικρατούν στα hotspots στην επιστολή του ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΙΤΟΜΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗΣ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ.
Σύμφωνα με το γράμμα της με αριθμό πρωτόκολλου 4864/ 20- 06- 2019 επιστολής του Θεόφιλου Ρόζενμπεργκ προς τον Ανδρέα Ξανθό ο ίδιος αναφέρει «….ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΧΩΡΟΙ ΣΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΣ ΔΙΑΜΕΝΟΥΝ ΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΙ, ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΕΓΚΥΜΟΝΕΙ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΜΕΤΑΔΟΣΗΣ ΝΟΣΗΜΑΤΩΝ. ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΟΙ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΔΙΑΒΙΟΥΝ ΕΠΙΒΑΡΥΝΟΥΝ ΤΟΣΟ ΤΗΝ ΣΩΜΑΤΙΚΗ, ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΥΧΙΚΗ ΤΟΥΣ ΥΓΕΙΑ, ΕΝΩ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΟΙ ΜΕ ΣΟΒΑΡΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΕΜΠΟΡΙΑΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΚΑΙ ΕΜΦΥΛΗΣ ΒΙΑΣ…!!!!!!»
Είναι απίστευτο και όμως δυστυχώς πραγματικό ότι μετά από 4 χρόνια Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ που ευαγγελίζεται διαρκώς τα ανθρώπινα δικαιώματα, μετά τον πακτωλό πολλών εκατομμυρίων Ευρώ Ευρωπαϊκών χρημάτων που δόθηκαν στην Ελλάδα για την αντιμετώπιση του μεταναστευτικού, ο ίδιος ο Πρόεδρος του ΚΕΕΛΠΝΟ έχων και προσωπικά τεράστιο μερίδιο ευθύνης ΟΜΟΛΟΓΕΙ κυνικά ότι μέσα στα Κέντρα φιλοξενίας μεταναστών διαπιστώνουν φαινόμενα ΕΜΠΟΡΙΑΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΕΝΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΚΑΙ ΕΜΦΥΛΗΣ ΒΙΑΣ.
Δηλαδή μετά από 4 χρόνια απραξίας ο Θεόφιλος Ρόζενμπεργκ όλως κυνικά ζητά την άδεια για 1100 προσλήψεις εκτός ΑΣΕΠ (για διάφορες δομές όχι μόνο για HOTSPOTS) μια ανάσα πριν τις εκλογές «φυσικοποιώντας» στην αιτιολογική του έκθεση ΑΚΡΑΙΑ ΚΑΙ ΑΠΑΝΘΡΩΠΑ ΕΠΙΒΛΑΒΕΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΣΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ, ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ ΟΣΩΝ ΤΗΝ ΥΦΙΣΤΑΝΤΑΙ.
Να ενημερώσουμε λοιπόν τον Θεόφιλο Ρόζενμπεργκ ότι πέρα από την εμπορία ανθρώπων και η έμφυλη βία που επικαλείται στην επιστολή του σε όλες της τις μορφές συνιστά ποινικό αδίκημα (συχνά κακουργηματική πράξη) και τιμωρείται αυστηρότατα από την ελληνική νομοθεσία, η αντιμετώπισή της δε ξεπερνά την αρμοδιότητα του Υπουργείου Υγείας και φυσικά ουδόλως αντιμετωπίζεται με προεκλογικές προσλήψεις υμετέρων από το ΚΕΕΛΠΝΟ με ειδικότητες σύμφωνα με την προκήρυξη διοικητικού, πληροφορικού, στατιστικού, βιοστατιστικού, ψυχολόγου, δημοσιογράφου, οικονομολόγου, ιατρού, νοσηλευτή, διασώστη, μαίας κλπ .
Μάλιστα με την επικύρωση της Σύμβασης της Κωνσταντινούπολης από την Ελλάδα (2018), αποτυπώνονται πλέον με συστηματοποιημένο τρόπο και ποινικοποιούνται μορφές έμφυλης και ενδοοικογενειακής βίας, που ως τώρα δεν αναγνωρίζονταν νομικά ως τέτοιες (stalking, οικονομική βία, Ακρωτηριασμός Γυναικείων Γεννητικών Οργάνων, κλπ).
Οι ερωτήσεις πλέον για τις σοκαριστικές αποκαλύψεις του Θεόφιλου Ρόζενμπεργκ αλλά και τα προδήλως ψηφοθηρικά αιτήματά του αναμένονται από την Ελληνική Κυβέρνηση…
Διαβάστε εδώ την epistoli rozemberg 20 ioyniou
tomanifesto

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news