facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Παρασκευή 10 Μαΐου 2019

«Βόμβες» Κοτζιά»: Ρώσοι πράκτορες έδωσαν στον Καμμένο τα emails του ΥΠΕΞ

Aπό το βήμα της Ολομέλειας, ο πρώην υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Κοτζιάς αναφέρθηκε στην υπόθεση ηλεκτρονικών μηνυμάτων διπλωματών που είχε δώσει στη δημοσιότητα ο πρώην υπουργός Άμυνας, πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος.

Κατήγγειλε ότι κάποιοι έχουν μπερδέψει τα επιχειρήματα με τις ύβρεις και είπε χαρακτηριστικά: «Πήρα τα έγγραφα που είχε καταθέσει στη Βουλή και ήταν έγγραφα που δεν έχουν περάσει από τον σέρβερ του υπουργείου Εξωτερικών αλλά είναι από δύο άγνωστους αμερικανικούς σέρβερ».

Μάλιστα πρόσθεσε πως απευθύνθηκε σε ειδικούς Πληροφορικής που τον ενημέρωσαν ότι σε τέτοιους σέρβερ θα μπορούσαν να παρέμβουν ή «χάκερ της ΕΥΠ ή οι μυστικές υπηρεσίες της Ρωσίας, άντε και της Κίνας. Εδώ ή έχουμε πλαστογράφηση κειμένων ή έχουμε υποκλοπή σε συνεργασία πιθανόν με τέτοιους κύκλους», είπε ο κ. Κοτζιάς απαντώντας, χωρίς να τον αναφέρει, στον αρχηγό των ΑΝΕΛ.

Ο πρώην υπουργός Εξωτερικών υπεραμύνθηκε της Συμφωνίας των Πρεσπών και επιτέθηκε σε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ κατηγορώντας τα δύο κόμματα για μεγάλη υποκρισία καθώς όπως είπε από το 1996 είχαν συμφωνήσει στη χρήση του όρου Μακεδονία και ότι το erga omnes αφορούσε μόνο για τη διεθνή χρήση του ενώ στο εσωτερικό το είχαν αποδεχτεί νέτα σκέτα». Και πρόσθεσε: «Υποκριταράδες που αναγκαστήκαμε να δεχθούμε αυτό που είχατε συμφωνήσει τόσα χρόνια πριν».

aftodioikisi

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news