facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Δευτέρα 13 Μαΐου 2019

Αποκλειστική νοσοκόμος του Κουφοντίνα η σύζυγός του. Αισιοδοξία για την παρέμβαση του Αρείου Πάγου

Στο πλευρό του 61χρονου συζύγου της, Δημ. Κουφοντίνα στο Νοσοκομείο Βόλου, βρίσκεται πλέον η Αγγελική Σωτηροπούλου καθώς εγκρίθηκε το αίτημά της να παρέχει στον απεργό πείνας υπηρεσίες αποκλειστικής νοσοκόμου.

Η κατάσταση της υγείας του Σερραίου πολυισοβίτη, ο οποίος έχει συμπληρώσει δέκα ημέρες απεργίας πείνας, λαμβάνοντας μόνο νερό κι αλάτι, επιτρέπει την παρουσία αποκλειστικής νοσοκόμου και η σύζυγός του υπέβαλε αίτημα να φροντίζει εκείνη τον Δημ. Κουφοντίνα και να μην περιορίζεται η παρουσία της δίπλα του μόνο σε ένα επισκεπτήριο.

Ήδη η σύζυγος του «Λουκά» της 17 Νοέμβρη, βρίσκεται στον ειδικό χώρο όπου νοσηλεύεται φρουρούμενος ο Δημ. Κουφοντίνας και πληροφορίες αναφέρουν πως προκάλεσε αισιοδοξία η παρέμβαση της Εισαγγελέως του Αρείου Πάγου κ. Ξένης Δημητρίου μετά την απόρριψη του αιτήματος του πολυϊσοβίτη και αρχιεκτελεστή της τρομοκρατικής οργάνωσης «17Ν» Δημήτρη Κουφοντίνα για χορήγηση άδειας.

Νωρίτερα, το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών του Βόλου, με ομόφωνο βούλευμά του, απέρριψε τη νέα αίτηση του Δημήτρη Κουφοντίνα για χορήγηση νέας άδειας.

Κατόπιν αυτού, η κ. Δημητρίου ζήτησε το βούλευμα του Δικαστικού Συμβουλίου του Βόλου καθώς και τον ιατρικό φάκελο του Δημήτρη Κουφοντίνα, όπως και την έκθεση της κοινωνικής λειτουργού της φυλακής, προκειμένου να τα μελετήσει.

Ακόμη, ζήτησε και το τελευταίο ιατρικό πιστοποιητικό από το νοσοκομείο του Βόλου, όπου νοσηλεύεται ο Δημήτρης Κουφοντίνας μετά την απεργία πείνας που ξεκίνησε στις 2 Μαΐου και, όπως έχει δηλώσει, δεν προτίθεται να σταματήσει.

Σε περίπτωση κατά την οποία η κ. Δημητρίου έχει διαφορετική άποψη από την κρίση του Δικαστικού Συμβουλίου έχει τη δυνατότητα να ζητήσει την αναίρεση του βουλεύματος.

myvolos

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news