facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τρίτη 14 Μαΐου 2019

Καταδρομική επίθεση με μολότοφ και γκαζάκια στο ΑΤ Καισαριανής – Τραυματίστηκε ελαφρά αστυνομικός

Καταδρομική επίθεση δέχτηκε τα ξημερώματα της Τρίτης (14.05.2019) το Αστυνομικό Τμήμα Καισαριανής από 10 με 15 κουκουλοφόρους. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά οι άγνωστοι πέταξαν βόμβες μολότοφ στον αστυνομικό που εκτελούσε χρέη σκοπού, καθώς και στο αστυνομικό τμήμα.

Συγκεκριμένα εκτόξευσαν δέκα μολότοφ και τέσσερα γκαζάκια προκαλώντας υλικές ζημιές στο τμήμα, ενώ ο αστυνομικός που ήταν εκείνη την ώρα μέσα στο φυλάκιο τραυματίστηκε ελαφρά στο κεφάλι. Επίσης υπέστησαν υλικές ζημιές δύο αυτοκίνητα. Οι δράστες διέφυγαν στα γύρω στενά με την αστυνομία να κάνει πέντε προσαγωγές, αλλά στη συνέχεια αφέθηκαν ελεύθεροι.

Δεν θα πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο τόσο η επίθεση στο ΑΤ Καισαριανής όσο και αυτή εναντίον της δημοσιογράφου Μίνας Καραμήτρου να σχετίζονται με αντιεξουσιαστές για την υπόθεση Κουφουντίνα.

Μιλώντας στο newsit.gr ο αντιπρόεδρος των Ειδικών Φρουρών Στράτος Μαυροειδάκος χαρακτήρισε τους δράστες «θρασύδειλα ανδρείκελα που όταν έβλεπαν τους αστυνομικούς έτρεχαν σαν κοτόπουλα».

newsit

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news