facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Πέμπτη 30 Μαΐου 2019

Αντιπροεδρία στο ΕΛΚ για τη ΝΔ εξασφάλισε ο Μεϊμαράκης

Θέση αντιπροέδρου για τη ΝΔ στο ΕΛΚ εξασφάλισε μετά από επαφές που είχε στην σύγκληση της Κ.Ο. του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος ο επικεφαλής του ευρωψηφοδελτίου της ΝΔ, Βαγγέλης Μεϊμαράκης.

Για το ποιος θα αναλάβει την θέση του αντιπροέδρου θα συνεννοηθεί με τον Πρόεδρο της ΝΔ, Κυριάκο Μητσοτάκη ο οποίος θα πάρει και την τελική απόφαση. Οι κύριοι Μεϊμαράκης και Μητσοτάκης θα συναντηθούν την ερχόμενη Δευτέρα στο πλαίσιο των τακτικών επαφών που έχουν τόσο για τις αυτοδιοικητικές όσο και για τις εθνικές εκλογές.

Στην πρώτη σύγκληση της ΚΟ του Ευρωπαϊκού Λαϊκού κόμματος στις Βρυξέλλες που παρέστη ο κ. Μεϊμαράκης, αφού παρουσίασε στον Πρόεδρο και υποψήφιο για την προεδρία της Κομισιόν κ. Μάνφρεντ Βέμπερ αλλά και στους ευρωβουλευτές του ΕΛΚ, το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών στην Ελλάδα το οποίο ενισχύει τη φωνή της χώρας μας στην Ευρώπη, δήλωσε: «Το ΕΛΚ είναι το πρώτο κόμμα στην Ευρώπη, οι πολίτες μας εμπιστεύτηκαν και δικαιούται απόλυτα την κορυφαία θέση του Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Ως εκ τούτου η στήριξη της ΝΔ στο πρόσωπο του Μάνφρεντ Βέμπερ, που ήταν απόφαση του συνεδρίου του ΕΛΚ για τη θέση αυτή, είναι δεδομένη».​

newsit

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news