facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Δευτέρα 20 Μαΐου 2019

Νίκος Ρωμανός για την αποφυλάκισή του: Αισθάνομαι δικαιωμένος

Ικανοποιημένος, δικαιωμένος και χαρούμενος δηλώνει ο Νίκος Ρωμανός για τη σημερινή απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου Κακουργημάτων, που ανοίγει τον δρόμο για την αποφυλάκισή του.

Σε δήλωσή του στο OPEN TV, ο Νίκος Ρωμανός, στενός φίλος του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου, αναφέρει: “Αισθάνομαι ικανοποιημένος και χαρούμενος γιατί δημιουργείται ένα ακόμη νομικό προηγούμενο για ανάλογες υποθέσεις. Αισθάνομαι δικαιωμένος».

Το Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων, μετά την πρόσφατη απόφαση του Αρείου Πάγου, που του αναγνώρισε το ελαφρυντικό της καλής συμπεριφοράς μέσα στο φυλακές, του μείωσε τη μία ποινή του από τα 18 στα 14 χρόνια κάθειρξη για κατοχή και τοποθέτηση εκρηκτικών μηχανισμών το 2012.

Έτσι, μετά από έξι χρόνια εγκλεισμού, ο Νίκος Ρωμανός θα αποφυλακιστεί τις επόμενες ημέρες.

Οι ποινές

Ο Νίκος Ρωμανός είχε συλληφθεί τον Φεβρουάριο του 2013 μαζί με 3 ακόμη άτομα για απόπειρα ένοπλης ληστείας στην Αγροτική Τράπεζα και στο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο στο Βελβεντό Κοζάνης.

Αίσθηση είχαν προκαλέσει τότε οι φωτογραφίες των συλληφθέντων με τα χτυπημένα πρόσωπα μετά την συμπλοκή με την αστυνομία. Οι πράξεις αυτές δεν συνδέθηκαν τελικώς με τους «Πυρήνες της Φωτιάς» και ο Ν.Ρωμανός καταδικάστηκε σε δεύτερο βαθμό σε ποινή κάθειρξης 11 ετών.

Καταδικάστηκε επίσης σε 18 χρόνια κάθειρξη για κατοχή και τοποθέτηση εκρηκτικών μηχανισμών το 2012.

aftodioikisi

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news