facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Πέμπτη 16 Μαΐου 2019

Απίστευτο: Η Υπηρεσία Ασύλου αναγνωρίζει κατάληψη ως νόμιμη διεύθυνση αλλοδαπών!

Οι παράνομες καταλήψεις αποτελούν πλέον επίσημο τόπο κατοικίας για αλλοδαπούς! Στα επίσημα έγραφα των Περιφερειακών γραφείων Ασύλου όπως αποκαλύπτει το protothema.gr αναγράφεται ως διεύθυνση κατοικίας “κατάληψη”. Έτσι, σε έλεγχο που έκαναν αστυνομικοί διαπίστωσαν πως σε αλλοδαπό που φέρεται να έχει γεννηθεί στη Συρία και εκκρεμεί έκδοση άδειας διαμονής, στο σημείο που αναφέρεται η διεύθυνση διαμονής αναγράφεται “Αχαρνών σε κατάληψη”.  
adeia01
Και όλα αυτά την ώρα που η κυβέρνηση με επικοινωνιακού τύπου επιχειρήσεις εκκαθάρισης σε υπό κατάληψη κτίρια προσπαθεί να δείξει ότι ελέγχει την κατάσταση στο άβατο των Εξαρχείων, η πραγματικότητα τρομάζει. Η αποτυχημένη συνταγή της ήπιας διαχείρισης όταν η Αθήνα καίγεται, αγνοεί περισσότερες από 18 εισαγγελικές παραγγελίες για εκκένωση 34 υπό κατάληψη κτιρίων (μόνο στη συγκεκριμένη περιοχή καθώς σε όλη την Αθήνα αγγίζουν τα 60). 

Τα Εξάρχεια πλέον είναι η “μαύρη τρύπα της εγκληματικότητας” καθώς αποτελεί σε μεγάλο βαθμό τη βάση της μικροεγκληματικότητας που μαστίζει το κέντρο και περιλαμβάνει από Αλγερινούς μαχαιροβγάλτες που σε ληστεύουν για να πάρουν μια χούφτα ευρώ ή ένα κινητό, τσαντάκηδες που “ξαφρίζουν” ανυποψίαστους τουρίστες μέχρι Αλβανούς και Αφγανούς Πακιστανούς εμπόρους ναρκωτικών και τσιγάρων που έχουν στήσει πάγκους που θυμίζουν παρακμιακά παζάρια της Ανατολής γύρω από την πλατεία. Από τις έρευνες των αστυνομικών έχει προκύψει ότι κυρίως σε κτήρια υπό κατάληψη υπάρχουν δεκάδες χώροι με κλοπιμαία (σε ένα συγκεκριμένο κατειλημμένο κτήριο της Αραχώβης καταλήγει το μεγαλύτερο μέρος των κλεμμένων), όπλα και ναρκωτικά. 
adeia02
Μέχρι και κλεμμένα μηχανάκια βρήκαν οι αστυνομικοί στην κατάληψη της οδού Τζαβέλα που σφράγισαν στην έφοδο που έκαναν άγριο ξημέρωμα και εντόπισαν μέσα εκατοντάδες ταλαιπωρημένους αλλοδαπούς. 

Καταλήψεις και μαφία

Μπορεί τις τελευταίες εβδομάδες το αρχηγείο της Αστυνομίας να εκτέλεσε τέσσερις εισαγγελικές παραγγελίες για την εκκένωση κτηρίων που τελούσαν υπό κατάληψη, υπάρχουν καταγεγραμμένα 34 δημόσια και ιδιωτικά κτήρια που τελούν υπό κατάληψη στην περιοχή των Εξαρχείων. 

Οι πληροφορίες λένε πως τουλάχιστον 8 εγκαταλελειμμένα κτήρια έχουν καταληφθεί από αλληλέγγυους αντιεξουσιαστές και έχουν μετατραπεί σε ξενώνες φιλοξενίας προσφύγων και μεταναστών, ενώ σε πολλές περιπτώσεις πρόσφυγες και μετανάστες πέφτουν θύματα επιτηδείων αγοράζοντας πανάκριβα ακόμη και την τροφή τους. 

Συνολικά τα κτίρια που είναι υπό κατάληψη στην Αθήνα αγγίζουν τα 60! Πολλά από αυτά δεν έχουν ρεύμα και νερό με αποτέλεσμα οι επιτήδειοι να συνδέουν παράνομα και να ζημιώνουν με εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ τις δημόσιες επιχειρήσεις. Το επικίνδυνο είναι ότι μέσα σε αυτές τις καταλήψεις βρίσκουν καταφύγιο κακοποιοί και αλλλοδαποί αταυτοποίητοι που οι αρχές δεν γνωρίζουν την καταγωγή, το παρελθόν και την ταυτότητα τους. Από Αλγερινούς μαχαιροβγάλτες και Αφγανούς “τσιγαράδες” και ντήλερς ναρκωτικών μέχρι και ύποπτα άτομα που κινούνται στις παρυφές της παγκόσμιας τρομοκρατίας συνθέτουν το αλλόκοτο μωσαικό των “νέων Εξαρχείων”.


protothema

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news