facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Δευτέρα 27 Μαΐου 2019

Στο «σφυρί» το γήπεδο του Ολυμπιακού

Στο επόμενο βήμα, μετά την καταγγελία του ομολογιακού δανείου, ετοιμάζονται να προχωρήσουν οι πιστώτριες τράπεζες της «Στάδιο Καραϊσκάκης ΑΕ».

Όπως πληροφορείται η στήλη, οι τράπεζες ανέθεσαν στην Axia Ventures να τρέξει διαγωνιστική διαδικασία για την πώληση του γηπέδου, που αποτελεί ενέχυρο των δανείων.

Ενδιαφερόμενος για την απόκτηση του γηπέδου υπάρχει και δεν είναι άλλος από τον Β. Μαρινάκη, ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Ολυμπιακός, ο οποίος αναμένεται να καταθέσει προσφορά. Είτε μόνος του, είτε σε συνεργασία με επενδυτικά κεφάλαια.

Μέτοχοι της «Στάδιο Καραϊσκάκης ΑΕ» παραμένουν, τυπικά, οι κ. κ. Σ. Κόκκαλης και Λ. Λαυρεντιάδης, οι οποίοι, μέσω εταιρειών συμφερόντων τους, ελέγχουν το 50% έκαστος. Λέτε με αφορμή την πώληση των assets της Στάδιο Καραϊσκάκης να έχουμε νέα επεισόδια στην κόντρα Μαρινάκη - Κόκκαλη;

Υπενθυμίζεται ότι ο Β. Μαρινάκης παρότι συμφώνησε με τον Σ. Κόκκαλη να αγοράσει το 50% της Στάδιο Καραϊσκάκης ΑΕ, προπληρώνοντας, μάλιστα, το τίμημα στις αρχές του 2011, δεν έχει πάρει πάνω του το παραπάνω ποσοστό.

Όπως ανέφερε η ΠΑΕ Ολυμπιακός σε σχετική της ανακοίνωση, η μεταβίβαση του 50% εκκρεμεί, λόγω μη εκπλήρωσης προϋποθέσεων και ύπαρξης νομικών εμπλοκών, σε σχέση με το υπόλοιπο 50% της Στάδιο Καραϊσκάκης, που ανήκει στον κ. Λαυρεντιάδη.

euro2day

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news