facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Πέμπτη 16 Μαΐου 2019

«Φωτογραφική» τροπολογία ΣΥΡΙΖΑ καταγγέλλει ο Κεγκέρογλου

«Φωτογραφική» χαρακτήρισε ο κ. Βασίλης Κεγκέρογλου, τροπολογία που προβλέπει την διαγράφη οφειλών από τέλη διέλευσης πλοίων που μεταφέρουν πόσιμο νερό σε άνυδρα νησιά.

Η ρύθμιση, που υπογράφεται από τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Ηλία Καματερό και Αφροδίτη Θεοπεφτάτου και έγινε αποδεκτή από την κυβέρνηση, προβλέπει πως «υφιστάμενες και ανείσπρακτες οφειλές που αφορούν τέλη του προηγούμενου εδαφίου, είτε προκύπτουν από τιμολόγια που έχουν εκδοθεί μέχρι τη δημοσίευση του παρόντος είτε όχι, θεωρούνται μη οφειλόμενες και δεν καταβάλλονται».

«Είναι φως φανάρι ότι είναι αποτέλεσμα συνεννόησης με οικονομικά συμφέροντα. Λέει πως, αφού γίνει ένας δημόσιος διαγωνισμός κι αφού προκριθούν κάποιοι για μία σύμβαση στο Δημόσιο, αλλάζουμε τους όρους. Έχει πρόβλημα και αντίληψης και νομοθεσίας. Αν είναι δίκαιο, μπορεί να γραφτεί ότι όλα αυτά θα ισχύσουν για τους διαγωνισμούς που θα γίνουν από εδώ και πέρα και όχι για τους προηγούμενους» επισήμανε ο κ. Κεγκέρογλου, καλώντας την ηγεσία του υπουργείου Υγείας να μην δεχθεί την τροπολογία στο υπο συζήτηση νομοσχέδιό της.

protothema

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news