facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Δευτέρα 6 Μαΐου 2019

Βόμβα στο πολιτικό σκηνικό- Η Κατερίνα Παπακώστα υπερψηφίζει την πρόταση δυσπιστίας Πολάκη και πιθανώς, αρνείται ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση

Πριν από λίγο μιλώντας στο bloko.gr στενοί συνεργάτες της υφυπουργού δημόσιας τάξης, κατέστησαν σαφές πως σε ότι αφορά στην πρόταση δυσπιστίας κατά του αναπληρωτή υπουργού υγειας η απόφαση είναι αμετάκλητα προειλημμένη και η απάντηση θα δοθεί μ' ένα μεγαλοπρεπές ναι, ενώ στην περίπτωση μετατροπής της πρότασης από τον πρωθυπουργό σε ψήφο εμπιστοσύνης προς την κυβέρνηση το σίγουρο είναι πως δεν είναι θετική!!!

Σύμφωνα με με τις ίδιες πηγές ενημέρωσης του bloko.gr, οι συνεργάτες της κ. Παπακώστα διευκρινίζουν ότι με τον κ. Πολάκη και ειδικά στο ζήτημα των ατόμων με ειδικές ανάγκες την χωρίζουν αβυσσαλέο πολιτικό και πολιτισμό χάος κι εξ αυτού καθεαυτού του λόγου, η όποια πολιτική μετατροπή διαχείρισης της πρότασης μομφής, δεν μπορεί στη συνείδηση της ν' αποσυνδέσει την σκοπιμότητα από την ουσία και το ζητούμενο που είναι η καθολική αποδοκιμασία όχι μόνο ως προσώπου, αλλά του φαινομένου Πολάκη.

Άλλες πάλι πηγές, αποδίδουν την αιφνίδια απόφαση της κ. Παπακώστα που συνυπέγραψε την επιστολή προς το προεδρείο της Βουλής των βουλευτών που στηρίζουν εν λευκώ την κυβέρνηση, σε εκδήλωση της έντονης δυσαρέσκειας της για όλα όσα συμβαίνουν στο υπουργείο και στο αρχηγείο της ΕΛΑΣ, γεγονός που την έχουν οδηγήσει σε σκέψεις ακόμη και για παραίτηση.

Οι επόμενες ώρες και ημέρες θ' αποδείξουν εάν η διαρροή της απόφασης αποτελεί τέχνασμα άσκησης πιέσεων προς τον πρωθυπουργό, ή εάν πρόκειται για ειλικρινή και τελεσίδικη απόφαση γκρεμίζοντας τη γέφυρα με την κυβέρνηση και τον κ. Τσίπρα.

bloko

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news