facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τετάρτη 15 Μαΐου 2019

Στη Δικαιοσύνη προσφεύγει η Γεροβασίλη για την ανακοίνωση της ΝΔ σχετικά με το ακτινοδιαγνωστικό της κέντρο στην Άρτα

Στη Δικαιοσύνη προσφεύγει η υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Όλγα Γεροβασίλη, λόγω της αναπαραγωγής, σήμερα, της ευθείας προσωπικής επίθεσης που δέχτηκε χτες από τη ΝΔ, η οποία, σε ανακοίνωσή της για το θέμα της υγείας, ανέφερε ότι έκανε «χρυσές δουλειές με το ιδιωτικό ακτινοδιαγνωστικό ιατρείο που διατηρεί στην Άρτα».

Ταυτόχρονα, η υπουργός, σε συνέντευξη που έδωσε σήμερα το πρωί στην ΕΡΤ επιτέθηκε κατά της ΝΔ και τον κ. Μητσοτάκη, κάνοντας λόγο για «χιοποίηση της πολιτικής ζωής», «χυδαιότητα και πολιτική των fake news», από πλευράς του προέδρου της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Η υπουργός Προστασίας του Πολίτη οδηγήθηκε στην απόφασή της να προσφύγει στη Δικαιοσύνη από το γεγονός ότι, παρά την απάντηση που είχε δώσει χτες, κάποιοι δημοσιογράφοι αναπαρήγαγαν σήμερα την αναφορά της ΝΔ στο πρόσωπό της, την οποία θεωρεί ως προσβολή για την προσωπική της υπόληψη.

Σε tweet, που ανήρτησε πριν από λίγο η κ. Γεροβασσίλη, αναφέρει: «Σε όσους επιμένουν στη συκοφαντία και τη λάσπη, την απάντηση θα δώσει η Δικαιοσύνη».



Σύμφωνα με πληροφορίες, η προσφυγή της υπουργού, την οποία επεξεργάζεται το νομικό επιτελείο της, θα στρέφεται εναντίον δημοσιογράφων και πολιτικών προσώπων που επιμένουν σε αυτή την αναφορά.

Νωρίτερα, στη συνέντευξή της στην ΕΡΤ, η κ. Γεροβασίλη εξηγώντας τι συμβαίνει με το συγκεκριμένο θέμα που η ΝΔ την κατηγορεί ότι «έκανε χρυσές δουλειές», η υπουργός ανέφερε ότι το νοσοκομείο της Άρτας, περιοχή όπου η ίδια συμμετείχε σε ιδιωτικό ιατρείο εδώ και 25 χρόνια ως γιατρός, έχει αξονικό τομογράφο από το 1994. Όπως είπε, επί διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ δεν έμεινε ούτε μέρα χωρίς το συγκεκριμένο μηχάνημα, πλην μίας βλάβης και για λίγο διάστημα για την αντικατάσταση του τομογράφου με καινούργιο, με πρωτοβουλία του υπουργείου Υγείας, πριν από ενάμιση χρόνο.

Η υπουργός διευκρίνισε ότι, το διάστημα αυτό, το εργαστήριό της δεν είχε καν αξονικό τομογράφο, ενώ και η ΠΟΕΔΗΝ είχε καταγγείλει ότι δεν είχε η πόλη τομογράφο, με αποτέλεσμα να αναγκάζονται οι πολίτες να μεταβαίνουν σε άλλες πόλεις για την εξέταση. Διευκρίνισε, επίσης, ότι έχει μεταφέρει τις μετοχές της στο ιατρείο λόγω ασυμβίβαστου και υπογράμμισε ότι η ΝΔ πανικοβλήθηκε από την τεράστια εκδήλωση υποδοχής του πρωθυπουργού στην Άρτα και στις άλλες πόλεις της περιοδείας του και στοχοποιήθηκε η ίδια που πολιτεύεται εκεί, για να αντιστραφεί η ατζέντα.

Η ανακοίνωση της ΝΔ ανέφερε:

«Σήμερα δεν μπορούσαν να διαστρεβλώσουν και πιάστηκαν στη φάκα. Όντως το δικό μας πρόγραμμα για τη δημόσια υγεία που αξίζει στους Έλληνες δεν έχει καμία σχέση με αυτό του Πολακικού ΣΥΡΙΖΑ. Στηρίζει αναφανδόν τη θεσμοθετημένη σύμπραξη δημόσιου και ιδιωτικού τομέα. Και το κάνει για να αναβαθμισθούν επιτέλους τα δημόσια νοσοκομεία και οι Έλληνες να απολαμβάνουν καλύτερες δημόσιες υπηρεσίες υγείας, με κανόνες, διαφάνεια, χωρίς απευθείας αναθέσεις και κυρίως χωρίς κόστος για τους πολίτες.

Με αυτόν τον τρόπο θα πάψουν και οι υπόγειες διαδρομές ανάμεσα στα δημόσια νοσοκομεία και κάποια ιδιωτικά διαγνωστικά κέντρα στα οποία παραπέμπονται κατά σύστημα οι ασθενείς, πληρώνοντας άνευ λόγου έναν σκασμό λεφτά.

Για περισσότερες πληροφορίες παραπέμπουμε το Μαξίμου στην κ. Όλγα Γεροβασίλη. Θα τους εξηγήσει εκείνη πώς έκανε χρυσές δουλειές με το ιδιωτικό ακτινοδιαγνωστικό κέντρο που διατηρεί στην Άρτα».

protothema

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news