facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Σάββατο 25 Μαΐου 2019

ΛΑΕ: Κατατέθηκε ένσταση κατά των εκλογών για τους Έλληνες στο Λονδίνο

Στα άκρα φτάνει η κόντρα της Λαϊκής Ενότητας (ΛΑΕ) με το υπουργείο Εσωτερικών σχετικά με τη διαδικασία ψηφοφορίας των Ελλήνων στο Λονδίνο για τις Ευρωεκλογές, κατά την οποία, όπως καταγγέλλει το κόμμα του Π. Λαφαζάνη, «εξαφανίστηκαν» τα ψηφοδέλτια του κόμματος.

Όπως αναφέρει η ΛΑΕ, κατατέθηκε ένσταση κατά της διαδικασίας από Έλληνα πολίτη, κάτοικο του Λονδίνου, η οποία θα εξεταστεί τις επόμενες ώρες.

Υπενθυμίζεται πως το υπουργείο Εσωτερικών σε ανακοίνωσή του κατηγορούσε το κόμμα ότι δεν φρόντισε να στείλει έγκαιρα ψηφοδέλτια, κάτι το οποίο διαψεύδει από την πλευρά της η ΛΑΕ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΛΑΕ:

Ο Βασίλης Φούσκας, Έλληνας πολίτης, κάτοικος Λονδίνου, ο οποίος προσήλθε να ψηφίσει στις ελληνικές ευρωεκλογές στο εκλογικό κέντρο του Λονδίνου και δεν του εδόθη ψηφοδέλτιο της Λαϊκής Ενότητας, κατέθεσε εκ μέρους της ΛΑ.Ε ένσταση στον επόπτη και στην εφορευτική επιτροπή κατά της εκλογικής διαδικασίας στο Λονδίνο. Η ένσταση έχει ως εξής:

«Ενίσταμαι

κατά της εκλογικής διαδικασίας για τις Ευρωεκλογές και ζητώ αυτή να διακοπεί, γιατί δεν υπάρχουν ψηφοδέλτια του κόμματος ΛΑΪΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ – ΜΕΤΩΠΟ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ.

Λονδίνο 25/5/2019

Βασίλης Φούσκας»

Η ένσταση προβλέπεται να εξετασθεί από ώρα σε ώρα.

mononews

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news