facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τετάρτη 15 Μαΐου 2019

Επέκταση των χωρικών υδάτων στο Ιόνιο πριν τις εκλογές προανήγγειλε η Αναγνωστοπούλου

Την πρόθεση της κυβέρνησης να νομοθετήσει την επέκταση των χωρικών υδάτων στο Ιόνιο πριν από τις εθνικές εκλογές επιβεβαίωσε εμμέσως η κυρία Σία Αναγνωστοπούλου.

«Κάθε κυβέρνηση ακόμα και την τελευταία στιγμή για θέματα εθνικής σημασίας έχει ευθύνη και ισχύ να νομοθετεί αυτό που ο λαός του έχει δώσει εντολή. Έχετε ενημερωθεί πολλές φορές και στο Εθνικό Συμβούλιο Εξωτερικής Πολιτικής για την επέκταση των χωρικών υδάτων στο Ιόνιο» ανέφερε η αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών απαντώντας στον κ. Γιώργο Κουμουτσάκο που κάλεσε την κυβέρνηση να μην προχωρήσει σε κρίσιμες αποφάσεις που θα δεσμεύσουν την χώρα κατά την προεκλογική περίοδο.

Εκτός αυτών, η κυρία Αναγνωστοπούλου υποστήριξε ότι η υλοποίηση της Συμφωνίας των Πρεσπών θα κάμψει τις ενστάσεις της κοινωνίας λέγοντας μάλιστα ότι ήδη διάφορες παμμακεδονικές ομοσπονδίες επικαλούνται τις διατάξεις της.

Η ίδια ανέφερε δε ότι την Πέμπτη 16 Μαϊου θα συνεδριάσουν στην Θεσσαλονίκη οι αρμόδιες επιτροπές για την εξέταση του ζητήματος των εμπορικών σημάτων.

protothema

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news