facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Παρασκευή 17 Μαΐου 2019

Νέα αυτοκτονία κρατουμένου στο Ψυχιατρείο Κορυδαλλού

Ένας ακόμα θάνατος καταγράφεται στο Ψυχιατρείο Κρατουμένων των φυλακών Κορυδαλλού. Όπως αναφέρουν πληροφορίες από το σωφρονιστικό κατάστημα, πρόκειται πιθανότατα για αυτοκτονία ενός κρατούμενου 61 ετών, ο οποίος τον Οκτώβριο του 2018 είχε δολοφονήσει με δεκάδες μαχαιριές την πρώην νύφη του στην Κρήτη. Ο κρατούμενος, φέρεται να βρέθηκε κρεμασμένος με σκοινί.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, είχε ήδη πάρει εξιτήριο από το Ψυχιατρείο αλλά η μεταγωγή του δεν είχε γίνει λόγω των εκλογών. Σύμφωνα με ανεπίσημα στοιχεία φέρονται να υπήρξαν από το 2016-2018 συνολικά, τουλάχιστον 17 αυτοκτονίες.

40 μαχαιριές

Οπως έγραψαν τότε τα τοπικά ΜΜΕ, το έγκλημα ειχε γίνει με τουλάχιστον 40 μαχαιριές σύμφωνα με τη εκτίμηση της αστυνομίας . Ο δράστης επιτέθηκε στην 53χρονη πρώην νύφη του τον Οκτώβριο του 2018 στην καφετέρια που διατηρούσε η γυναίκα στα Δειλινά, στο Ηράκλειο. Σε κάθε χτύπημα φέρεται να έμπηγε το μαχαίρι, όσο πιο βαθιά μπορούσε! Αστυνομικές πηγές ανέφεραν τότε ότι ο 61 ετών κατηγορούμενος φιλοξενούνταν για σχεδόν τρία χρόνια στο σπίτι της ανιψιάς του, κόρης του αδερφού του. Ο ίδιος δεν είχε δική του οικογένεια. Παρά τα προβλήματα που αντιμετώπιζε, αγαπούσε τα δύο παιδιά της ανιψιάς του και τα πηγαινοέφερνε στο σχολείο. Κάποιες πληροφορίες αναφέρουν ότι είχε διακοπεί η σύνταξη του και αυτός ήταν ένας επιπλέον λόγος για τη φιλοξενία που δεχόταν από την ανιψιά του.

Η ανιψιά του, λένε αστυνομικοί, δεν τον «πέταξε» από το σπίτι αλλά του ζήτησε να μετακομίσει και μάλιστα, του έδωσε κάποια χρήματα και το μηχανάκι της για να μπορεί να μετακινείται. Ο 60χρονος φέρεται να ένιωσε ότι τα έχασε όλα, αισθανόταν το σπίτι της ανιψιάς του σαν το σπίτι της δικής του οικογένειας και «χρέωσε» για την απόφαση αυτή την μητέρα της γυναίκας.

dikastiko

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news