facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Δευτέρα 6 Μαΐου 2019

Ν.Δ.: Προειδοποιεί για το αδίκημα της απιστίας στο θέμα του Ερρίκος Ντυνάν

Επίθεση στην Κυβέρνηση έκανε η Νέα Δημοκρατία δια του τομεάρχη Υγείας της ΝΔ Βασίλη Οικονόμου, ο οποίος προειδοποίησε πως αν ισχύσει η φημολογία ότι το νοσοκομείο θα πωληθεί στο Ίδρυμα Ωνάσης για ένα μικρό κλάσμα του ποσού που αγοράστηκε, τότε ενδέχεται από τη συναλλαγή αυτή να στοιχειοθετείται μεταξύ άλλων και το αδίκημα της απιστίας.

«Οι κύριοι Τσίπρας και Πολάκης επανήλθαν σήμερα, με το γνωστό τους θράσος, στο θέμα του Νοσοκομείου Ερρίκος Ντυνάν. Οργάνωσαν σύσκεψη μετά την οποία ο κ. Τσίπρας μίλησε για δήθεν “χαριστικές τροπολογίες” με τις οποίες το Ντυνάν αγοράστηκε από την Τράπεζα Πειραιώς επί κυβερνήσεως Σαμαρά. Ο κ. Τσίπρας “ξέχασε”, όμως, ότι το τίμημα τότε ήταν περίπου 120 εκατ. ευρώ» τόνισε ο κ. Οικονόμου

Εν συνεχεία υποστήριξε πως «σήμερα φημολογείται ότι θα πωληθεί στο Ίδρυμα Ωνάσης για ένα μικρό κλάσμα αυτού του ποσού!» και πρόσθεσε πως «η Νέα Δημοκρατία εφιστά την προσοχή όλων των πλευρών. Αν ισχύουν όσα κυκλοφορούν, ενδέχεται από τη συναλλαγή αυτή να στοιχειοθετείται μεταξύ άλλων και το αδίκημα της απιστίας»

Τέλος, σημείωσε ότι «σε κάθε περίπτωση η παράταξή μας δεν θα παραμείνει απαθής απέναντι σε μία αδιαφανή συναλλαγή».

Νωρίτερα, ο πρωθυπουργός γνωστοποίησε την ένταξη του Ερρίκος Ντυνάν στο ΕΣΥ

naftemporiki

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news