facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τετάρτη 22 Μαΐου 2019

Βανδάλισαν το γραφείο του Πρύτανη στην ΑΣΟΕΕ (εικόνες)

Εισβολή αγνώστων στο γραφείο του Πρύτανη σήμερα το πρωί καταγγέλλει με ανακοίνωσή του το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών την οποία συνοδεύει και με σχετικές φωτογραφίες.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση «ομάδα αγνώστων (περίπου 10 ατόμων), με κρυμμένα τα αναγνωριστικά των προσώπων τους, εισέβαλαν με τρόπο βίαιο και τρομοκρατικό, την Τετάρτη 22 Μαΐου 2019, στις 11:50, στο γραφείο του Πρύτανη του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Αφού βεβήλωσαν το χώρο του γραφείου με αναγραφή συνθημάτων και ανάρτηση αφισών, απείλησαν και ύβρισαν τον Πρύτανη κατηγορώντας τον ότι συνεργάζεται με την αστυνομία για την δίωξη του παρεμπορίου στους χώρους γύρω από τις εγκαταστάσεις του Ιδρύματος».

«Τέτοιες έκνομες και αντιδημοκρατικές ενέργειες δεν έχουν θέση στο Πανεπιστήμιο. Η πολιτεία οφείλει να εγγυηθεί την δημοκρατική και εύρυθμη λειτουργία του δημόσιου Πανεπιστημίου. Η παρατεταμένη ανοχή στην παρανομία που ενδημεί στην ευρύτερη των εγκαταστάσεων του Ιδρύματος περιοχή, μόνο δυσμενείς συνέπειες έχει στη λειτουργία του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών», καταλήγει η ανακοίνωση.

Νωρίτερα, η Ασφάλεια Αττικής ανακοίνωσε ότι εξαρθρώθηκε σπείρα διακίνησης ναρκωτικών γύρω από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο. Οι τρεις συλληφθέντες δρούσαν γύρω από την πλατεία Βικτωρίας και μετά από επιχείρηση της Αστυνομίας σε διαμέρισμα βρέθηκαν πάνω από 1.000 συσκευασίες ναρκωτικών, κάθε είδους, έτοιμες προς πώληση.

οικονομικό πανεπιστήμιο - εισβολή - Πρύτανης

οικονομικό πανεπιστήμιο - εισβολή - Πρύτανης

οικονομικό πανεπιστήμιο - εισβολή - Πρύτανης

ant1news

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news