facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Κυριακή 26 Μαΐου 2019

Ηλίας Νικολακόπουλος: Πρόκειται για μία καθαρή νίκη της ΝΔ

Ο πολιτικός αναλυτής Ηλίας Νικολακόπουλος εστίασε στην εκλογική πρόβλεψη η οποία προέκυψε από το exit poll της Κapa Research, το οποίο μετέδωσε αποκλειστικά η Δημόσια Ραδιοτηλεόραση.

Κοινό exit poll μετέδωσαν οι ιδιωτικοί τηλεοπτικοί σταθμοί μόλις έκλεισαν οι κάλπες, παρουσιάζοντας το αποτέλεσμα της μάχης των εκλογών 2019 για τις ευρωεκλογές και τις αυτοδιοικητικές εκλογές.

Open, ANT1, Alpha, Star και ΣΚΑΪ έδωσαν στη δημοσιότητα το κοινό αυτό exit poll, στις 19:00, το απόγευμα της Κυριακής, ενώ η ΕΡΤ αποφάσισε να προβάλει τη δική της εκλογική εκτίμηση, σε συνεργασία με την Kapa Research.

Στο στούντιο της κρατικής τηλεόρασης βρέθηκε ο Ηλίας Νικολακόπουλος ο οποίος έδωσε μια πρώτη εικόνα της εκλογικής μάχης, βάσει αυτού του exit poll της ΕΡΤ.

«Σαφώς πρόκειται για μία καθαρή και ιδιαίτερα σημαντική νίκη της ΝΔ», εκτίμησε ο Ηλίας Νικολακόπουλος και συνέχισε:

«Η ΝΔ κερδίζει τον στόχο της πλειοψηφίας, αποκτά 33,5 ποσοστιαίες μονάδες σύμφωνα με την εκτίμηση της Κapa Research. Μια διαφορά με βάση τους μέσους όρους περίπου στις 5 ποσοστιαίες μονάδες. Από ό,τι φαίνεται, η ΝΔ επιβεβαίωσε τη συσπείρωση με εισροές και από άλλους χώρους. Ένα κομμάτι των ψηφοφόρων της ΧΑ εισέρρευσε στη ΝΔ και άλλο ένα στην ‘’Ελληνική λύση’’ του κ. Βελόπουλου. Το ΚΙΝΑΛ βρίσκεται λίγο χαμηλότερα από τις Ευρωεκλογές του ‘14 και λίγο υψηλότερα από το 2015», τόνισε ο ίδιος.

aftodioikisi

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news