facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Δευτέρα 20 Μαΐου 2019

«Καταλληλότερος για δήμαρχος Πάτρας ο Νικολόπουλος με ποσοστό72%»

Σε ποσοστό 72%, ο Νίκος Νικολόπουλος θεωρείται ο καταλληλότερος για δήμαρχος της Πάτρας, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο τύπου της «ΝΕΑΣ ΠΑΤΡΑΣ» Νίκο Παπαματθαίου, ο οποίος επικαλέστηκε δημοσκοπικά ευρήματα των τελευταίων ημερών, στην καθιερωμένη συνάντησή του με δημοσιογράφους.

Η τοποθέτηση του κ. Παπαματθαίου έχει επακριβώς, ως εξής: «Την Παρασκευή ολοκληρώθηκε η επεξεργασία νέας δημοσκόπησης. Το ενδιαφέρον στοιχείο είναι ότι το 72% των ερωτωμένων θεωρεί ότι ο Νίκος Νικολόπουλος είναι ο καταλληλότερος για Δήμαρχος. Μήπως να σκεφτούμε όλοι ότι έχουμε πολλές ευκαιρίες να συμπαρασταθούμε στον φίλο και τον συγγενή; Ευκαιρία να εκλέξουμε καλό Δήμαρχο όμως δεν έχουμε και πολύ συχνά».

Ενόψει των δημοτικών εκλογών 2019, ο κ. Παπαματθαίου έδωσε τον λόγο στον υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο Παναγιώτη Ρηγόπουλο, ο οποίος «έθιξε το θέμα των απευθείας αναθέσεων από τον Πελετίδη και μάλιστα προς τους ίδιους εργολάβους!». «Οι πολίτες της Πάτρας έχουν κάθε δικαίωμα να πληροφορηθούν πόσα χρήματα έχει διαθέσει η δημοτική Αρχή σε απ΄ευθείας αναθέσεις έργων, αλλά και γιατί επιλέγει συστηματικά την παράκαμψη ανοικτών διαδικασιών ή έστω, των πρόχειρων διαγωνισμών» σημείωσε ο κ. Ρηγόπουλος, μεταξύ άλλων.

Από την πλευρά της η υπεύθυνη ενημέρωσης της «ΝΕΑΣ ΠΑΤΡΑΣ» Νάνσυ Αβραμοπούλου περιέγραψε τον τρόπο της πλήρους διασδύνδεσης του Δήμου με το Πανεπιστήμιο, αναφέροντας:

«Η Πάτρα διαθέτει το διεθνώς αναγνωρισμένο Πανεπιστήμιο της, το μεγάλο ΑΤΕΙ και το μοναδικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο με πληθώρα τμημάτων σύγχρονης εξειδίκευσης.

Επιβάλλεται να αναδείξουμε το ρόλο της Πάτρας σαν τον σημαντικότερο πόλο δημιουργίας και εφαρμογής νέων τεχνολογιών.

Ο Δήμος Πατρέων οφείλει να καταστεί πρωταγωνιστής δημιουργικής συνεργασίας με το Πανεπιστήμιο Πάτρας, το Ανοικτό Πανεπιστήμιο και τα Τεχνολογικά Εκπαιδευτικά Ιδρύματα.

Για να το πετύχουμε αυτό η Νέα Πάτρα του ΝΙΚΟΥ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ έχει δρομολογήσει:

Ενίσχυση της Σύνδεσης με το Πανεπιστήμιο.

Ενεργοποίηση τις συνεργασίας τις πόλης με τα γραφεία Διασύνδεσης των ανωτάτων πνευματικών ιδρυμάτων της πόλης.

Προσφορά θέσεων πρακτικής άσκησης σε όσο το δυνατόν περισσότερες διευθύνσεις, οργανισμούς και υπηρεσίες του δήμου.

Λειτουργία επιστημονικού βήματος σε Δημοτική αίθουσα.

Ενίσχυση δημοτικών δομών με κοινή δράση σε τομείς σχετικούς με τις ειδικότητες της Σχολής Ανθρωπιστικών και Κοινωνικών Επιστημών.

Υποστήριξη του δήμου στη διοργάνωση επιστημονικών Συνεδριων.

Επενδυτική αξιοποίηση του Πανεπιστημίου, με στόχο την συγκρότηση εταιριών με Πατρινά κεφάλαια, στον τομέα των νέων τεχνολογιών, σε συνεργασία με το Επιστημονικό Πάρκο.

Αξιοποίηση από το Δήμο σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο, το ΕΑΠ και το ΤΕΙ των μεταπτυχιακών προγραμμάτων, διπλωματικών εργασιών για την καινοτόμα αντιμετώπιση προβλημάτων τις πόλης.

Πιλοτικά προγράμματα για μια πράσινη πόλη.

Αξιοποίηση της συσσωρευμένης τεχνολογικής γνώσης στα τοπικά ιδρύματα και συνεργασία για ενίσχυση τις χρήσης των Νέων Τεχνολογιών.

Με ΝΙΚΟ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟ Δήμαρχο Πατρέων όλα αυτά θα γίνουν πράξη.

Γιατί ο Νίκος και ξέρει και μπορεί»!

newsbeast

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news