facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Πέμπτη 9 Μαΐου 2019

Κώστας Πάσσαρης: Τέσσερις φορές ισόβια και κάθειρξη 71 ετών στον διαβόητο κακοποιό

Τέσσερις φορές ισόβια και κάθειρξη 71 ετών, κατά συγχώνευση, επέβαλε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο στον Κώστα Πάσσαρη καθώς τον έκρινε ομόφωνα ένοχο για τέσσερις ανθρωποκτονίες, απόπειρες ανθρωποκτονιών και σωρεία άλλων πράξεων.

Το δικαστήριο, ωστόσο, απάλλαξε λόγω αμφιβολιών τον διαβόητο κακοποιό, ο οποίος εξακολουθεί να κρατείται στη Ρουμανία, για τα αδικήματα που αφορούν στην αιματηρή ληστεία σε πρακτορείο της ΔΕΗ στο Περιστέρι το 2001, κάνοντας ουσιαστικά δεκτό τον ισχυρισμό της υπεράσπισης που μεταφέροντας τα λόγια του κατηγορούμενου αρνήθηκε την εμπλοκή του στην συγκεκριμένη υπόθεση. Έτσι, το δικαστήριο απάλλαξε τον κατηγορούμενο από μία ανθρωποκτονία, μία απόπειρα ανθρωποκτονίας, ληστεία και κλοπή.

Την ίδια ώρα, το δικαστήριο, ομόφωνα, καταδίκασε σε τέσσερις φορές ισόβια τον Κώστα Πάσσαρη για κάθε μία από τις τέσσερις ανθρωποκτονίες που διέπραξε, ενώ του επέβαλε επιπλέον 13 χρόνια για κάθε μία από τις έξι απόπειρες ανθρωποκτονίας. Επίσης, οι δικαστές καταδίκασαν τον κατηγορούμενο σε δέκα χρόνια κάθειρξη για αρπαγή, δέκα χρόνια για κάθε μία από τις τρείς ληστείες για τις οποίες κρίθηκε ένοχος και πέντε έτη για διακεκριμένη κλοπή.

Τακτικοί δικαστές κι ένορκοι έκριναν ένοχο τον κατηγορούμενο και για έξι απόπειρες ανθρωποκτονίας, τρεις ληστείες, μία αρπαγή και μία διακεκριμένη κλοπή κατ’ επάγγελμα που διέπραξε το 2001. Πρόκειται για πράξεις που και ο ίδιος έχει ομολογήσει.

newsbeast

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news