facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Παρασκευή 31 Μαΐου 2019

Παναγιώταρος «καίει» Βελόπουλο: «Παρακαλούσες να κατέβεις μαζί με τη Χρυσή Αυγή τον Γενάρη του ‘15»

«Εμφύλιο» φαίνεται πως έχει πυροδοτήσει στην εγχώρια ακροδεξιά η εκλογική εκτίναξη του κόμματος Βελόπουλου στις ευρωεκλογές, με αντίστοιχη θεαματική πτώση της Χρυσής Αυγής.
Τα χαμηλά εκλογικά ποσοστά της Χρυσής Αυγής και η μετακίνηση μεγάλου μέρους, όπως όλα δείχνουν, ψηφοφόρων της νεοναζιστικής οργάνωσης προς την «ελληνική λύση» έχει προκαλέσει πανικό στα υπόδικα στελέχη της ΧΑ, ενόψει ειδικά των εθνικών εκλογών.
Από την άλλη, ο Κυριάκος Βελόπουλος μπορεί να υιοθετεί ανοιχτά την ακροδεξιά ατζέντα, ωστόσο αποκηρύσσει οποιαδήποτε σχέση με τη Χρυσή Αυγή και το ναζισμό. Φαίνεται όμως πως υπάρχουν «σκελετοί» στην ακροδεξιά «ντουλάπα» του Βελόπουλου, κρίνοντας από το «καρφί» του Ηλία Παναγιώταρου, που ούτε λίγο ούτε πολύ αποκάλυψε ότι το 2015 ο νυν πρόεδρος της «Ελληνικής Λύσης» ζητούσε (ή «παρακαλούσε») για μια θέση στο ψηφοδέλτιο της νεοναζιστικής οργάνωσης.
Έγραψε ο Ηλίας Παναγιώταρος:
«"ΑΝΤΙΝΑΖΙ" ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΟ ΣΚΑΪ:ΣΚΟΠΟΣ ΜΟΥ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΩ ΤΟΥΣ "ΝΑΖΙ" ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ!
ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΒΡΕ ΚΥΡΙΑΚΟ ΠΟΙΟΣ ΤΗΛΕΚΟΜΠΟΓΙΑΝΝΙΤΗΣ ΜΟΥ ΖΗΤΟΥΣΕ(ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΕ) ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΑΖΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΓΕΝΝΑΡΗ ΤΟΥ 2015;ΘΕΣ ΝΑ ΣΟΥ ΘΥΜΗΣΩ ΜΕΡΟΣ ΚΑΙ ΤΙ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΑΜΕ;» για να προσθέσει λίγο αργότερα: «τότε δεν ήμασταν ναζί;»
Περιμένουμε με ενδιαφέρον να δούμε τι άλλο θα αποκαλύψουν τα ενδοακροδεξιά «μαχαιρώματα», που αναμένεται να ενταθούν όσο πλησιάζουμε προς τις κάλπες…
topontiki

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news