facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Πέμπτη 23 Μαΐου 2019

Τραγωδία στο Μοσχάτο: Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες για την αυτοκτονία της 14χρονης -Πώς την πλησίασε ο 46χρονος

Μια τραγωδία αποκαλύφθηκε μετά την αυτοκτονία 14χρονης στο σταθμό ΗΣΑΠ του Μοσχάτου.

Η 14χρονη αποφάσισε να αυτοκτονήσει, πέφτοντας στις γραμμές του ηλεκτρικού, λίγες ημέρες μετά την αποκάλυψη αποπλάνησής της από 46χρονο γείτονα, ιδιοκτήτη μίνι μάρκετ. Η μητέρα και ο πατριός της είχαν ανακαλύψει την αποπλάνηση της 14χρονης από τον άντρα και τη σχέση που είχε δημιουργηθεί μεταξύ τους. Γι’ αυτό και απευθύνθηκαν στο Τμήμα Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής, όπου έκαναν επίσημη καταγγελία σε βάρος του 46χρονου, για αποπλάνηση ανηλίκων.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως η σχέση της 14χρονης και του 46χρονου, όμως, δεν σταμάτησε. Μάλιστα, φέρεται ο πατριός της να τους έπιασε να ερωτοτροπούν στο μίνι μάρκετ και να χειροδίκησε εναντίον του 46χρονου, ενώ απαγόρευσαν στην ανήλικη να έχει κάθε επαφή μαζί του.

Η μητέρα και ο πατριός της πήγαν στη συνέχεια και κατήγγειλαν τον 46χρονο στην αστυνομία για αποπλάνηση ανήλικης. Ο 46χρονος συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα και ανακριτή οι οποίοι τον άφησαν ελεύθερο με περιοριστικούς όρους, ενώ παράλληλα του απαγόρευσαν την επικοινωνία με τη μαθήτρια.

Η αυτοκτονία της 14χρονης και το σπαρακτικό σημείωμα

Η 14χρονη μην μπορώντας να αντέξει την κατάσταση αποφάσισε να αυτοκτονήσει στις γραμμές του τρένου. Στο σταθμό ΗΣΑΠ του Μοσχάτου έσπευσαν 12 πυροσβέστες που έκαναν την επιχείρηση του απεγκλωβισμού, ωστόσο, το κορίτσι είχε χάσει τη ζωή του.

Αυτόπτες μάρτυρες υποστήριξαν πως την είδαν να ασχολείται πολύ ώρα με το κινητό της. Μάλιστα, στο σημείο έφτασε και ένας νεαρός ο οποίος ζήτησε να μιλήσει με τις Αρχές. «τι έγινε; μου έστειλε μήνυμα ότι θα αυτοκτονήσει», είπε ο νεαρός.

Επάνω στην 14χρονη βρέθηκε σημείωμα, στο οποίο μιλά με τρυφερά λόγια για τον 46χρονο άντρα. «Δεν προλάβαμε να ζήσουμε το όνειρό μας, μας το χαλάσανε, μου λείπεις πολύ θυμάμαι τις στιγμές μας όλα τα “σ’ αγαπώ” στο βλέμμα σου, στα φιλιά σου και στο υπέροχο χαμόγελό σου. Σου είχα πει κάποτε πως αν δεν ήμασταν για οποιοδήποτε λόγο μαζί θα πέσω από τον έκτο. Δημήτρη μου, πονάω, δεν αντέχω άλλο και δε μπορώ να ζω με τη σκέψη πως εξαιτίας μου θα είσαι φυλακή. Σε ευχαριστώ για όλες τις στιγμές που μου πρόσφερες και την αγάπη που μου χάρισες», γράφει η ανήλικη που αυτοκτόνησε.

Ο 46χρονος είχε σχέση και με άλλες ανήλικες

Ο 46χρονος, σύμφωνα με πληροφορίες, γνώριζε την 14χρονη, καθώς ψώνιζε από το μίνι μάρκετ του. Είχε καταφέρει να την προσεγγίσει, όταν την είχε δει στεναχωρημένη και στη συνέχεια άρχισαν να έχουν ερωτική σχέση.

Από την πλευρά του ο 46χρονος υποστηρίζει πως η ανήλικη που αυτοκτόνησε ήταν μαζί του με τη θέλησή της. «Είχα ερωτική σχέση με την κοπέλα. Ηταν με τη θέλησή της. Είχα κερδίσει την εμπιστοσύνη της», φέρεται να υποστήριξε όπως αναφέρουν οι πληροφορίες.

Συγκλονιστικό είναι, επίσης, το γεγονός ότι η κόρη του 46χρονου είχε την ίδια ηλικία με την κόρη του. Μάλιστα, κάποιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ήταν και συμμαθήτριες.

Η ΕΛ.ΑΣ. μετά από έρευνα διαπίστωσε πως ο άντρας την περίοδο 2017-2018 είχε σχέση και με άλλη 14χρονη. Μάλιστα, φέρεται να κατηγορείται και για παιδική πορνογραφία καθώς είχε καταγράψει εκείνη την ανήλικη σε βίντεο κατά την διάρκεια ερωτικών περιπτύξεων.

O 43χρονος κρατείται στη ΓΑΔΑ καθώς διενεργείται ανάκριση, ενώ οι αρχές διεξάγουν έρευνα για να διαπιστώσουν εάν είχαν υπάρξει και άλλα θύματα αποπλάνησης.

Στον Ευαγγελισμό οι γονείς της 14χρονης που αυτοκτόνησε

Οι γονείς του κοριτσιού συγκλονισμένοι από την τραγωδία, δεν μπορούν ακόμη να πιστέψουν ότι το αγαπημένο τους πρόσωπο έχει χαθεί. Μετά από λιποθυμικό επεισόδιο μεταφέρθηκαν στον Ευαγγελισμό και βρίσκονται σε κατάσταση σοκ.

iefimerida

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news