facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τρίτη 9 Απριλίου 2019

Νίκος Χασαπόπουλος:» Καμία σχέση ή συναλλαγές με δραστηριότητες της Novartis»

Ο δημοσιογράφος Νικόλαος Χασαπόπουλος αρνείται, μέσω του πληρεξουσίου του δικηγόρου Αλέξανδρου Στρίμπερη, οποιαδήποτε σχέση ή συμμετοχή σε δραστηριότητες που έχουν να κάνουν με την εταιρεία NOVARTIS. Το όνομα του κ. Χασαπόπουλου αναφέρθηκε μέσα στις καταθέσεις ενός εκ των προστατευόμενων μαρτύρων κατά του κ. Ανδρέα Λοβέρδου.

Ολόκληρη η δήλωση:

«Ήρθαν στο φως της δημοσιότητας σήμερα, από τους γνωστούς κύκλους της παραπληροφόρησης, ορισμένα δημοσιεύματα, τα οποία εμπλέκουν το όνομα του εντολέα μου, Νικόλαου Χασαπόπουλου, για δήθεν συμμετοχική του δράση στην γνωστή ποινική υπόθεση NOVARTIS.

Θέλω να καταστεί σαφές ότι ο εντολέας μου, έγκριτος δημοσιογράφος Νικόλαος Χασαπόπουλος, ουδεμία απολύτως σχέση ή συμμετοχή είχε σε παράνομες σχέσεις ή συναλλαγές που έχουν να κάνουν με δραστηριότητες της εταιρείας NOVARTIS, με συμμετοχή φερόμενων εμπλεκομένων πολιτικών προσώπων ή άλλων λοιπών παραγόντων της κοινωνικής ζωής του τόπου. Ουδέποτε είχε εταιρεία, ουδέποτε συμμετείχε σε εταιρεία, ουδέποτε ασχολήθηκε δημοσιογραφικά με το φάρμακο καθότι είναι πολιτικός συντάκτης και ουδέποτε έλαβε χώρα στην οικεία του συνάντηση Λοβέρδου με Φρουζή.

Η λάσπη που ρίχνετε είναι δίχως ουσία και οι σκευωροί εις βάρος του εντολέα μου σύντομα θα λογοδοτήσουν στην Ελληνική Δικαιοσύνη, όταν ο Νικόλαος Χασαπόπουλος λάβει γνώση επίσημα των τυχόν αβασίμως καταγγελλομένων εις βάρος του.

Σέβεται την νομιμότητα, την οποία υπηρέτησε επί δεκαετίες ολόκληρες στα δημοσιογραφικά και κοινωνικά δρώμενα της χώρας και δεν πρόκειται να ανεχθεί την κατασυκοφάντησή του και την σπίλωσή του από οποιουσδήποτε το επιχειρήσουν».

mononews

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news