facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Δευτέρα 8 Απριλίου 2019

Novartis: Δικαιωμένος ο Α. Λυκουρέντζος, «επιβεβαιώθηκε ότι επρόκειτο για χυδαία συκοφαντία»

Ευθύς εξ αρχής, δήλωσα με καθαρή και ήρεμη τη συνείδησή μου την απόλυτη αθωότητά μου. Σήμερα επιβεβαιώνεται με τον πλέον κατηγορηματικό και επίσημο τρόπο από την ελληνική δικαιοσύνη ότι επρόκειτο για κακόβουλη σπίλωση και χυδαία συκοφαντία» τονίζει σε δήλωσή του ο πρώην υπουργός Υγείας, Ανδρέας Λυκουρέντζος, μετά τη σημερινή εξέλιξη στην υπόθεση της δικογραφίας Novartis και την αρχειοθέτηση του σκέλους το οποίο τον αφορά.

Ο κ. Λυκουρέντζος, ευχαριστεί όλους εκείνους, οι οποίοι -όπως λέει- ουδέποτε αμφέβαλαν για την ακεραιότητά του και τον στήριξαν με την εμπιστοσύνη τους και τη συμπαράστασή τους. Εκφράζει δε τη λύπη του για εκείνους, οι οποίοι -όπως τονίζει- σκόπιμα και μεθοδευμένα επεδίωξαν την ενοχοποίησή του για να υπηρετήσουν προσωπικές σκοπιμότητες και κομματικά συμφέροντα.

«Με περισσότερη δύναμη και αποφασιστικότητα συμπράττω στην πρώτη γραμμή του αγώνα της Νέας Δημοκρατίας για μια Ελλάδα ισότιμη και ισοδύναμη μεταξύ των εταίρων της στον πυρήνα της Ευρωπαϊκής Ένωσης» καταλήγει ο κ. Λυκουρέντζος στη δήλωσή του.

mononews

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news