facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Δευτέρα 22 Απριλίου 2019

Ανησυχία από την κατάρρευση των υποδομών στη Σαντορίνη

Βασικές υποδομές σε έναν από τους πιο τουριστικούς προορισμούς της χώρας, τη Σαντορίνη καταρρέουν. Ο δρόμος προς το λιμάνι, τον Αθηνιό βρίσκεται σε τραγική κατάσταση.

Όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες - ντοκουμέντο που ανεβάζουν χρήστες στο Facebook αλλά και από τα αποκαλυπτικά ρεπορτάζ των τοπικών και όχι μόνο, ΜΜΕ, ο δρόμος έχει γείρει επικίνδυνα εδώ και τρία χρόνια. Μεγάλες ρωγμές έχουν δημιουργηθεί και εγείρονται σοβαρά ζητήματα ασφάλειας και μάλιστα για ένα σημείο που καθημερινά "σηκώνει" τη μεγαλύτερη κίνηση του νησιού, με τους κατοίκους και εκπροσώπους τουριστικών φορέων να κατηγορούν ευθέως τον δήμαρχο Νίκο Ζώρζο για απραξία και ατολμία.



Το μόνο που έχει γίνει από τους αρμοδίους φορείς είναι να ρίξουν λίγο μπετόν προκειμένου να καλυφθούν πρόχειρα οι τρύπες και να τοποθετήσουν κώνους που "προειδοποιούν" τους οδηγούς. Ημίμετρα, χωρίς όμως κανείς να απαντά τι θα συμβεί αν ο δρόμος καταρρεύσει ολοκληρωτικά με τον κίνδυνο να θρηνήσουμε θύματα να είναι μεγάλος.
Μάλιστα, κάθε φορά που φωτογραφίες και ρεπορτάζ καλύπτουν το θέμα των σοβαρών προβλημάτων των υποδομών στη Σαντορίνη, όπως αναφέρει το santonews.com, τοπικοί άρχοντες κάνουν λόγο για προσπάθεια "δυσφήμησης του νησιού" και καταγγέλλουν τους δημοσιογράφους ως αυτουργούς "για εργολαβία κατασυκοφάντησης του Δήμου".




real

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news