facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Δευτέρα 22 Απριλίου 2019

Εγκαινιάστηκε νέα δομή ΠΦΥ στο Κέντρο Υγείας Αχαρνών

Τα εγκαίνια της δομής πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, που λειτουργεί με τη συνέργεια του Κέντρου Υγείας Αχαρνών και της Πολυκλινικής του Ολυμπιακού Χωριού, πραγματοποίησε σήμερα η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υγείας και η διοίκηση της Ανώνυμης Εταιρείας Μονάδων Υγείας (ΑΕΜΥ).

Ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Ξανθός, τόνισε ότι η Πολυκλινική του Ολυμπιακού Χωριού διαθέτει άρτιο τεχνολογικό εξοπλισμό εργαστηριακής διάγνωσης, απεικονιστικών εξετάσεων (αξονικός & μαγνητικός τομογράφος), φυσικοθεραπείας και αποκατάστασης, ενώ προσφέρει δωρεάν ποιοτικές υπηρεσίες υγείας, σε ασφαλισμένους και ανασφάλιστους, αξιοποιώντας προϋπάρχουσες υποδομές που υπολειτουργούσαν και επιβάρυναν οικονομικά τους πολίτες.

Από την πλευρά του ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης, είπε ότι είναι μια ημέρα χαράς για τη δημόσια υγεία, που αποδεικνύει ότι συνέργειες όπως αυτή του υπουργείου με την ΑΕΜΥ, μια μονομετοχική εταιρεία του δημοσίου, έχουν πολλαπλά οφέλη και μετέτρεψαν μια υποβαθμισμένη δομή σε ένα σύγχρονο Κέντρο Υγείας που προσφέρει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες.

Σύμφωνα με το υπουργείο με τη συλλειτουργία της Πολυκλινικής του Ολυμπιακού Χωριού και του ΚΥ Αχαρνών πετυχαίνεται:

Δωρεάν υπηρεσίες υγείας σε ένα σύγχρονο κτίριο, με άρτιο ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό.
Συγκέντρωση δυνάμεων. Δύο δημόσιες δομές που απείχαν 1 χιλιόμετρο πλέον λειτουργούν σε ένα κτίριο με περισσότερες δυνατότητες.

Διευρυμένο ωράριο καλύπτοντας μια μεγάλη, σε έκταση και πληθυσμό, περιοχή.

Λειτουργία σύγχρονου κέντρου φυσικοθεραπείας δωρεάν. Το κέντρο περιλαμβάνει θεραπευτικό γυμναστήριο και θεραπευτική πισίνα, έχει πλέον ενταχθεί στις δωρεάν παρεχόμενες υπηρεσίες της Πολυκλινικής.

Νέες υπηρεσίες.

naftemporiki

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news